ysmn_kck17 Defnem0106 Eşimin sendikasindan faydalandigim icin 30 TL ye yaptırıyorum ben . %15 indirimden faydalanabiliyorum sendikadan dolayı .
ogrencianne35 Defnem0106 yorumlara baktım da 45 tl nedir ya ben embiye hanıma gidiyorum özel muayenehanesi var 20 tl nst 38 de nst ye bakıldı
ysmn_kck17 Defnem0106 45 TL felan herhlde %15 indirimden yararlandığıma gore . 15 lira falan oynuyor .
ysmn_kck17 Defnem0106 Benimde doktorum Nazmiye hanım . En başından beri ona gidiyorum . 35 haftalık olduk suandan itibaren 😊
ysmn_kck17 Defnem0106 Ya Nazmiye hanım ya da orda Naile hanım var gidiceksiniz bu ikisinden şaşmayın.
asli16 Ben Nigar hanıma gidiyorum ama pek önermem şahsen. Nazmiye hanım olabilir veya Özlem hanım bu arada Nst ye kaçıncı haftada alıyorlar? Ben 32yim
Defnem0106 asli16 benim daha var canım fiyat öğrenmek istedm bnde hastane değişcem arastryrm fiyat falan
ysmn_kck17 asli16 Özlem balli diyorsanız kesinlikle önermiyorum . İlk ona gittim sağlıklı bebeğime kürtaj yapicaz dedi . Kalp atışı yok dedi bir sürü birşey dedi halbuki 4 haftalık gebeyim keseyi görmesi bile imkansizken kalp atışından bahsetti.
ysmn_kck17 asli16 Belirtilen şikayetlerine bak ben 32 de gittim şikayetlerimi anlattım nst girdim . Sabah 1 buçukta randevum var bakalım alicakmi nst . Normalde 34 den itibaren alınıyor ama kimisi 36 yi bekliyormuş.
asli16 ysmn_kck17 anladım canım beni 35. Haftada çağırdı o zamana kadar randevu almıcam şikayetim yok çok şükür 🤲🏼 Senin ne şikayetin vardı?
ysmn_kck17 asli16 Karın altım kasiliyordu bebek sanki çıkacakmış gibi vajinamda çok yoğun baskı vardı korktum gittim yalancı sancı bile çıkmadı çok şükür meğer bebe ayaklarıyla tepiniyormus 🤭