Selviiii Arkadaşlar beta hcg değeri 4 e katlayan var mı? Nasıl bir durumla karşılaştılar. Doktor ne dedi ?
Yenianneadayi2208 Selviiii normalde 2 katına çıkar x4 ise ikiz gebelik olabilme ihtimali var sanki. Ama yanlışta bilgi vermeyeyim.
Nursel725 Selviiii 3 katına çıkmıştı benim . Ultrasonda belli olur ancak canım ikiz mi yoksa tek gebelik mi diye . Tek gebeliklerdede olabilen bi durum çünkü @"
CansuDRY Selviiii 3′e katlıyordu benim. İkiz değildi. 4′e katlayınca ikiz olacak diye bir şey yok. Yorumlarda gördüğüm için yazdım.
lentil Selviiii tam gün olarak hatırlamıyorm ama 4 5 gün arayla yaptırmştm ilki 743 gbi bişeydi 4 5 gün sonra yaptırdığm 17000 di. Yani bnde bir sorun olmadı 🤷🏻
Nurgungor1_ Selviiii benimde ilk başta 2 gün içinde dört katına çıktı. Şu anda normal tek gebelik yaşıyorum.
Selviiii Nurgungor1_ valla içime su serptiniz burdaki doktor duruma göre değerlendiricez ona göre işlem yapıcaz hamileliğin yüzde yüz normal diyemem dedi. Ne yemek ne uyku hiç birşey bırakmadı bende.
Selviiii lentil rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim isteyen herkese versin 🤲🏻
Nurgungor1_ Selviiii içinizi ferah tutun. Çok şükür şimdi 11 haftalık hamileyim darısı başınıza inşaallah 🤲🙏
Selviiii Nurgungor1_ allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim. 😊Rabbim sizede sağlıklı sıhatli kucağınııza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻