alpaslaninannesi Dilola01 kötü düşünmeyin stres yapmayın hayırlıysa sağlıkla kavuşacaksınız inşaAllah 🤗
Ozge20ulu Dilola01 ay bende dogurabilsem keşke , gelmiyor sıpa🥰korkma canim kötü dusundukce insan etkileniyor Ben ne doğum videosu izledim nede kötü şeyler düşünüyorum , bide sezeryan mis zaten valla doktorlar 15 dakikada bitiriyorlar herşeyi biz abartiyoruz
Yenianneadayi2208 Dilola01 sezaryen doğum yapmadım ama ki korkmayın hiç.Tedirginliğinizi de anlayabiliyorum ayrıca. Ama Bebeğinize kavuşacaksınız, kokusu herşeyi unutturacak size. Kavuşacağınız ana odaklanın sadece ve hep iyi düşünün. İnanıyorum herşey çarşamba günü sizin için çok güzel olacak. ☺️ Güzel doğum hikayenizi de yazacaksınız buraya inşallah
Senayyalcin Dilola01 Korkacak hiiiçbirşey yok gayet sakin olun bebeğinizi göreceksiniz en fazla da 1 haftaya eski halinize döneceksiniz bu kadar sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 😍
pnaraksunkur Ay bende çarşamba sezaryan olucam korku heyecan panik hepsi bir arada bi gitseydim olsaydım birde ilk ayaga kalkıp yürüseydim diye diye kendimi gazlıyorum