[silindi] Rose91 ayy bende paZartesi transfer oldum gecmek bilmiyo 10 gün. Yarın yaptırsammı bende 🙅🏼♀️ Doktor 24ünde yaptır dedi ama dayanamıyorum 😂😂
Rose91 Hava28 hayirli haberler almani diliyorum hayirlisiyla…🙏🏻 Ben tuttugunda hic bir sey hssetmemistim hatta tutmadi deip deip kendimi yemistim☺️
[silindi] Rose91 ya bende öyle neden bukadar ümitsizim bilmiyorum ilk denemem ama tutmadı gibime geliyo🤷🏼♀️ hiçbişey hissetmiyorum Bian önce zamanı gelsin su belirsizlik bitsin istiyorum. 🙅🏼♀️
[silindi] Rose91 Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin saglıklı uzun güzeel ömrü olsun 🙏🏻🥰
Vldnkrl Hava28 ben de 20 gün kadar önce transfer oldum çok şükür olumlu.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲 güzel düşünelim güzel olsun herşey 🤲
Hava28 Çok hecanliyim arkadaşlar bana dua edin birazdan embriyoları trasfer edecekler allahım emeklerimiz boş cevirmesin 🤲🤲🤲
2melek_annesiii Hava28 bebeklerin sımsıkı tutunsun sana inşallah canım kendini strese sokma cok düşünmemeye bak tuzsuz kabak çekirdeği tüket çok iyiymiş tutunması için ben 8. gün pozitifi almıştım sanada nasip olsun inşallah
Gurbetcigelin Hava28 2. denemem ve yarın transferim war çok heyecanlıyım umarım bu defa kucağıma almak nasip olur🤲🏻