Hs4523 Arkadaşlar yeni hamile oldugumu öğrendim romatizmal bi rahatsızlığım ve pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı kullanıcam hamileliğim boyunca düşük yapmaktan çok korkuyorum lütfen bu tarz rahatsızlıgı olan tecrübeli birileri varsa neler yaşadı yaptı yazabilirmi ve bu korkumun iç sıkıntımım geçmesi için kurandan ne okumamı tavsiye edersniz😔🤲
BaharCihangir Hs4523 pıhtılaşma probleminden dolayı bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün . İlk baslarda biraz zor geliyor ama alısıyorsun. Takma kafana ben cok taktım ama alıştım ❤️ Hamileliğinin tadını cıkar
Esen Hs4523 şen kendini hangi dua ile iyi hissedeceksen onu oku. Ben fetih tebareke amme yasin ve insan süresini okuyorum. Onun dışında tefriciye ve başka tesbih dualarını okuyorum
Deletedmom89 Hs4523 üveit ve Behçet hastasıyım kan sulandırıcı iğne ve coraspin bana da verildi. korkma hastalıklarını yok say tabi ki biz güçlüyüz ve bebeğimize kavuşacağız. Doktor bana ilk 3 ay bebeğim sağlıklı olsa bile Yen’i bir atak halinde bebeğini alacağız kör olmana müsade etmeyiz dedi. 14+2 deyim. Beslenmeme ve ruh halime çok dikkat ettim. Bayramda 9 saatlik yolculuk yaptım. Çok şükür o kadar iyiyiz ki sende iyi olacaksın dünyayı kenara bırak bebeğine ve kendine odaklan. Bebekten önce sağlıklı Anne önemli. Sen sağlıklıysan sağlıklı birey dünyaya getirmen daha kolay 🤗☺️
Hs4523 BaharCihangir düşünmemeye çalışıyorum ama devamlı kötü düşünüyorum rabbim inşşallah sıkıntısız kucagımıZa almayı nasip etsin bebeklerimizi ❤️
mucizem61 cnm bendede kan pirtillasmam var bende hergun iğne vuruluyorum korkulcak biseyi yok zman la alışıyor insan dua olarak be esma-ül husna okuyorum bol bol bide yunus peygamberin duasini oku çok iyi rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oykuzey İnşirah suresini okumak insanın içine ferahlık verir, tavsiye ederim. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun.
Moms Hs4523 onun için mi bilmem ama bebeği korusun diye felak . Nas. İhlas üçer kere ve ayetel kürsü bir kere okunmalı diye biliyorum ben . Sonra karnına üflüyosun 😍🤗😇
Zeynepeymen Hs4523 41 yasin yap cnm hergun birdefa toplam 41 gün boyunca hem saglıklı hem hayırlı olması nietiyle başla
Oyakubra Hs4523 canim persembe sabahlari elini karnina koyup 99 kere El mübdi cek ve bu tespihi birakma ve ya musavvir cek.ayrica fatiha,ihlas,insirak,nas,felak,yusuf suresi oku ..