Kızlar herkese merhaba.Ben Doğum yapalı 6 gün oluyor.Geçen hafta Pazartesi günü doktor kontrolüne gitmiştik ben 40+4 olmuştum ama hala sancılarım yoktu ama doktorum 2 cm kadar açıklığımın olduğunu söyledi yatışını yapalım suni sancı verelim zaten açıklığın var dedi ayrıca artık son haftalar olduğundan doktorum da ben de beklemek istemiyorduk ayrıca Ultrasonda bebeğimin boynuna bir tur kordon dolandığını öğrendik bunun üzerine sabah saat 10:30 da yatışım yapıldı 14:30 a kadar sancıları çok hafif adet ağrısı gibi hissettim.Sonra ebe gelip suyumu patlattı ve aradan yarım saat geçmeden asıl sancılar o zaman başladı açıklığım 4 cm olmuştu.Ben artık dayanamaz olmuştum saat 15:30 civarıydı pilates topu vs.denedim ama hiçbirşey acımı azaltmıyordu.Bunun üzerine ebeye dedim bana epidural vurun ebe de açıklığıma baktı açıklık 5 cmdi sonra anestezi ekibi gelip epidurali taktı ve ben pamuk gibi olmuştum.Sancılar tavandı ama ben hiçbirşey hissetmiyordum.Aradan yaklaşık bir saat sonra açıklığıma baktılar ve ebeler şok tam açıklık dediler Doğuma hazırladılar ıkınmayı falan gösterdiler ben yaklaşık 5 buçuk gibi Doğuma hazırdım.Sonra beni doğumhaneye aldılar ve 2 ya da 3 ıkınmayla bebişim kucağımdaydı ☺️ Benim Doğum hikayem böyle kızlar.Biraz uzun oldu sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰