Hsynftm 24 haftalık hamileyim gunde kac kere tekme atmali bebek çikolata yemek haricinde en çok ney hareket ettirir öneriniz var mi acaba🥰
Dilekcnkn Hsynftm Valla ben 21 haftalığım oturduğum veya uzandığım anda başlıyor günde 20 kez atıyor desem yeridir yani
Dilekcnkn Hsynftm Erkek canım yani genelde ayakta olduğum zaman atmıyor hemşirede dedi sallandığı için mayışıp uyuyor uzandığında daha çok hareket eder gerçekten de öyle gecenin 5′inde bile tekme atıyor yani extra birşey yiyip içmiyorum oturuyorum veya uzanıyorum ya dönüyor ya tekme atıyor ☺️🤷♀️
Suleasyaa Mumin hurma yemek belli bir haftadan önce erken açılmayı doğumu tetikler.hatta doğuma yakin doktorlar hurma yiyin der. Size doktorunuz yasaklı listesinde söylemedi mi
Suleasyaa Her bebek aynı değildir. Bazen hiç hissetmediginiz günler bile olacak. Daha çok küçük olduğu için o hareket etse bile her hareketi hissetmeniz pek mümkün olmuyor. Bebeğim hareket etmiyor deyip ağlayıp cok doktora gitmisligim var 😂
Burcu4135 Hsynftm sırt üstü yatıp dinlendigimde hareketleniyor benim kızım. Cikolata falan bizde ise yaramıyor.
Merve2Asel Şuan açım fena oynuyor çikolata bana fayda etmedi ayran içince oynuyor yeni başladım hissetmeye ama bugün bulantım çok o da çok hareketli
Naz_01 Hsynftm ne yersem yiyeyim hemen ikinci dakikasında hareketleniyor .su Bile içsem hemen tepki veriyor minik kızım 😊