Esenesen02121 Hanımlar çalışan bir anne adayı olarak elektronik göğüs pompası arayışındayım memnun kaldığınız markaları önerirmisiniz fiyat önemli değil yeter ki sonradan pişman olmayayım
esraozbl Esenesen02121 ben kraftın aldım 400liraydı 10dkda tek göğüsü sağıyor benim benim ikisini birden sağan var sanırım ben sütüm fazla olduğu için sağmıştım plipsh aventi de çok iyi diyorlar bakın onara biraZ pahalıydı o
Tuba0909 Kiwi aldım adının kiwi olmasına bakmayın filtre kahve makinası ütüsü ve buharlı pişiricisini kullandım süt sağma makinası da muhteşem çıktı ben sonuna kadar güveniyorum
Tuba0909 Esenesen02121 Doğrudur burda ben avent ve lansinoh gibi markalardan da memnun kalmayan nice insanlara şahit oldum kiwinin de oyle olması normal ben memnunum ama dediğim gibi çevremdekiler kullandığı için aldım zaten hepside güzel Benim işimi fazlasıyla görüyor daha doğrusu 😇
Wishuponastar Esenesen02121 medela ev tipi Swing en iyisiymiş ama fiyatı oldukça yüksek 2500 indirimli haliydi trendyolda. Philips aventten de memnunlar o da 1500 civarı. İkisi arasında kaldım bende. Daha uygun fiyatlı olsalardı çok iyi olurdu.