Nelmali Merhabalar yarın 100mg şeker yüklemesi yaptıracağım daha önce yaptıranlardan süreç hakkında bilgi alabilir miyim? Kaç kere kan vereceğim mesela?
Hafizeplt Nelmali yüklenmeden önce açlık kan şekeri için alacaklar önce sonra şekereli suyu içeceksin canım bir saat sonra tekrar kan vereceksin bu kadar😊
Hssssh23 Nelmali akşam ondan sonra bişey yiyip içmek yok su dışında önce sabah aç karnına veriyosun sonrada içtikten sonra bir saat arayla üç kere veriyosun 50 likte nasıl çıkmıştıki sonuç
Nelmali Hafizeplt 50likte bunu yaptım 100lük 3 kere kan veriliyor tarzı okumustum o yuzden sordum bilgi için teşekkür ederim 🙏🏻
Nelmali Hssssh23 teşekkür ederim 12 saat yemek yeme dedi doktor erkenden bıraktım yiyip içmeyi o yüzden 😅 140 sınırmış 146 çıktı 😓 bakalım insalah bunda bir şey çıkmaz 🙏🏻
Serpilaras Nelmali seker diyetindeyim 1hafta dır bende günde dort kere ölcüyorum sekerimi yarın doktora gönderecegim bir haftalık ölcümü
Nelmali Hssssh23 zaten alerji diyetindeyim simdi bir de seker diyeti ben damardan beslenecegim galiba 🙈