Kelebeginruyasii Kızlar merhaba 9+5günlük hamileyim. Demin bir hapşurma aldı beni koltukta ayaklarımı uzatmış uzanıyordum hapşurdum sonrasında kasığıma bir ağrı girdi böyle bıçak sızısı gibi. Çokda korkuyorum birşey olmasından bu 4.gebeliğim birşey olmaz değil mi😔😔😔
Masal53 Kelebeginruyasii rahat ol bişey olmaz bende de ilk zamanlarda oluyodu öksürürken hapşırırken için rahat olsun normal
Bebegim4 Kelebeginruyasii biran ben yazdım zannettim 🙈 benimde 4. Gebeliğim 3 bebeğimi kaybettim aynı soruyu aşağı yukarı senin haftanda bende sormuştum ama çok normal miş uzandığında daha çok ağrır hatta yapabilirsen sağa sola dön bacaklarını kıl öyle hapşır o an ben anca öyle yapıyorum vallahi bugün bile oldu o ağrı hapşırıdğımda
Kelebeginruyasii Masal53 vallahi aklım çıkıyor birşey olacak diye 😔 diğer üç gebeliğimde kalp atışını duyamamıştık bunda iğnelerle ilaçlarla rabbim nasip etti duyduk şükürler olsun en ufak birşeyde endişe duyuyorum oyüzden😔 çok teşekkür ederim içime su serptiniz🤲🏼
Kelebeginruyasii Bebegim4 bende aynı şekilde kalp atışını duyamadan kaybettim canım😔 bunda coraspirin iğne kullanıyorum önce rabbimin izniyle duyduk çok şükür🤲🏼 Durum böyle olunca ister istemez korkuyorum aklım hep onda rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim cevabın için🤲🏼
Masal53 Kelebeginruyasii bol bol uzan o zaman ilk 3 4 ay yat bende sıkıntı olmamasına rağmen 4 ay yattım 😄😄😄😄 öksürürken hapşırırken kasıklarıma ağrı vuruyodu oda galiba yatılan pozisyondan kaynaklanıyomuş 😄😄 merak etme için rahat olsun ALLAH ım sağlıkla kavuştursun bebeğine ❤️❤️❤️❤️
Bebegim4 Kelebeginruyasii haklısın kuzum hemde çok haklısın aynı şeyleri bende yaşadım bende iğne kullanıyorum coraspirin kanama yaptığı için Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻
Kelebeginruyasii Masal53 çalışıyorum canım maalesef şuan yatma şansım yok ağır bir işimde yok şükürler olsun masa başındayım yorulmamaya özen gösteriyorum akşamlar yatıp uzanıyorum bol bol rabbim o güzel kokusunu almayı cümlemize nasip eder inşallah çok sağol🤲🏼🥰😘😘