Sevalkoyuncu Ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyo yürüsem karnımın altı ,yatsam yanlarım 😢😢bu durumda olan var mı hareketlerim çok kısıtlandı
YelizAtilla Sevalkoyuncu aynıyız canım 35+2 🥲 nefes darlığıda var hep bir yere yürümüş gibi az kaldı ama ☺️ Son düzlük
Elif5361 Sevalkoyuncu 30+6 bende aynı durumdayım ağırlaştık sanki 🤷🏻♀️Hayırlısıyla kucağımıza alsak hepimiz
Naz_01 Sevalkoyuncu aynıyız canım bende 32deyim sırt ağrılarım başladı.iki adım atıyorum karnım ağrıyor vajinal ağrım zaten var.iki bulaşık yıkıyorum bir saat yerimden kalkamıyorum.doğuma kadar ki halimi düşünemiyorum
Kadze Sevalkoyuncu 31.haftadayim bnmde aynı sirt kaşık vajina ağrısı karında kasılma ayakta şişme ne tarafa yatsam o tarafım felç gibi islak odunla dayak yemiş gibi geziyorum 🤦🤦
Sevalkoyuncu Elif5361 amin inşallah 🤲 YelizAtilla evet nefes darlığı da oluyor sanki nefesim yetmiyor
Hilalayzz 32+2 bende aynı durumdayım sol tarafa yatıyorum sol tarafımda ağrı oluyor ayakta fazla durunca bacaklarım ve belim ağrıyor 🤕 şimdi böyleyse ileride nasıl olacak bilmiyorum
YelizAtilla Sevalkoyuncu en kötüsü sağına yatınca kolay nefes alabilmem ama sağ tarafımın daha çok ağrıması 🥲