Merynurii Kızlar can Hastanesi’ne gidiyordum ama doktorum oradan ayrıldı bana uzağa gittiği iicin ona devam edemiyorum haftaya kontrole gitmem gerek öneriniz varmı birde ikili tarama için nereye gittiniz onun içinde öneriniz varsa çok iyi olur çünkü şuan çok boşluğa düşmüş hissettim doktora çok alışmıştım inşallah yeni iyi bir doktor bulurum 😔
Chitlenbik3535 Merynurii kimdi doktorunyz acaba . Arkadaşım Mehmet Şükrü Budak adlı doktora gitti çokkk memnundu canda kendisi . Yine canda İrfan Özeri çok övüyorlar
Mom626 Merynurii bende geçen ay irfan beye gittim ilk defa çok memnun kaldım onunla devam edeceğim. Hasta memnuniyeti %100 hiçbir kötü yorum yoktu gerçektende öyle onu deneyebilirsin
Bb2021 Merynurii cenk mustafa güvene gidiyorum can hastanesinde benımde haftaya ıkılı tarama testi var nasipse irfan beyde iyi ama cok hastası var randevu bulmak sıkıntı diye ben cenk beye devam ediyorum gayet bilgili ilgili gereksiz hiçbir ilaç ve tedaviyi önermiyoe sadece işini hakkıyla yapan bi doktor instagramda popilee olmaya calısmayan😂
Merynurii Snmgrbz şimdi baktım sayfasına evet gerçekten belli ediyor yüzünden bot aldim teşekkür ederim bakicam 🙏
Merynurii Bb2021 evet arkadaşımda cenk beye gitmişti bende cekinirmiyim acaba diyorum rahat olmak istiyorum 🙈
Snmgrbz Neseli5 yaa🥰 benim daha yeni ama. Abimin eşi gidiyor ona. Çok memnundu. Bende onun sayesinde tanıdım gidiyorum. Sizin ne kadar var doğuma 🥰
Neseli5 Snmgrbz ne güzel bizde tavsiye üzerine gittik hastaları çok memnun kendisinden, benim 35 haftalık canım 😊
Neseli5 Snmgrbz Aminn canım benim inşallah, hepimiz 🤲🌺 az kaldı kavuşmaya Allahın izniyle ama vakit geçmiyor gibi 😂 heyecan basmaya başladı
Snmgrbz Neseli5 evet ilk biz daha çok küçüğüz 🥰🥰 yedi haftalık şuan 🥰 biraz sorunluyduk kanama falan oldu ama iyiyiz çok şükür 😍
Neseli5 Snmgrbz oyy oyy daha minnacık o, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, İlkay hanım ilgili bir doktor ve garantici bir doktor, biz önlemimizi alalım der 😊🌺 bol bol dinlenmeli keyifli hamilelik diliyorum 😍
Snmgrbz Neseli5 evet kesinlikle öyle İlkay hanım 🥰 çoook sağolun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 🥰😍