Selinozsoy Kızlar 39+1 günlüğüz 2 gündür karnım çok sert dokunamıyorum bile ve canım acıyo sızlıyor resmen karnım neden olur böyle bir şey yaşayan var mı ?
Cigdemmom Selinozsoy eee artık doğuracağın için olabilir mi :)) zamanı da baya baya gelmiş allah seni 😅
betty17 Selinozsoy ya bende 36 haftadayım. Benim de aynı durumum var . Sizce doğum belirtisi mi bu? Yarın doktora gideceğim. İnşallah erken doğmaz ya
Selinozsoy Cigdemmom hahah ne biliyim sancı bekliyoruz kasılma bekliyoruz ama bu karın sertliği çok kötü oldu 😂😂
Selinozsoy betty17 ben dün gittim doktora sancım çıkmadı nstde bebek kafasını kanal girişine getirmiş dedi doktorum başka bir doğum belirtisi yok
Selinozsoy Gkc92 şuanda pek pozisyonunu değiştirebileceği yeri kaldığını düşünmüyorum 😂 ama hareket ettikçe daha da sertleşiyor
Sita3434 Gkc92 Sertleşme tek bir tarafta mı oluyor genel karnınızda mı doktor normal mi karşıladı peki
Gkc92 Selinozsoy benim daha küçük olduğu için tabi pozisyon değiştiriyor 😂 gerçi benimkinin de pek yeri yok çünkü miyomum var 13 cm😂
Gkc92 Sita3434 evet normal dedi olabiliyormuş eşimde normal dedi ona güvenerekte rahatım biraz normal değilse başına üşüşürüm😂
Gkc92 Sita3434 benimde genelde sağ tarafta toplanıyor çok tedirgin oluyorsanız bir doktora gidin isterseniz rahatlayın en azından