Usta92 Kızlar merhaba bugün itibariyle 31 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 1300 gr mış . Tecrübeli olan yada benimşe aynı hafta da gebe olanların bebeklerinim kilosu nedir? Sizce normalinden düşük mü? Eşimin kuzeni daha fazla olması gerekiyo dedi ama doktorum zayıf falan demedi kafam karıştı . Bilgili gebe ve annelerden cevap bekliyorum
Mercan89 Usta92 olması gereken 1450 gibi çok da geri değil normal doktor u dikkate alın siz yada eşiniz minyon ise be bek 'de öyle olabilir kendinizi strese sokmayı n minik kuş şimdi den yemek seçiyor diyelim 😀
elif0690 Usta92 Canim bnimde 30. Haftada 1330 grdi.Doktorum sagligi iyi ama minik bir bebek olacak bu genetik tamamen ve kafaya takilacak birsey degil dedi..
Sevda2018 Cnm bende 31.1 hafta 15 gün önce gittim doktora 29 haftada 1300 gr boyu 41 cm di.. Doktor zayıf dedi beslenme listesi verdi..
Ireem20 32+3 te gittik en son.. 2kilo 200 gramdı.. Ama her annenin kilosu farkli olduğu gibi bebislerinde farklı.. Kıyaslamamak lazım.. Doktorunuz her hangi bir sorun görseydi söylerdi bence ☺
Bizartik5kisiyiz 29+5 de gittim 1550 gr 40 cm 32+0 da gittim 1860 gr 42 cm. Bebekten bebege degiskenlik gösterir takılmayın kilolara... 🍭🍬🍼
Usta92 Bizartik5kisiyiz sizinki tam ideal sanırım ama benim ki geride belli yorumlara dayanıcak olursak ☹️
Aleynaozkayaa Mercan89 allaha şükür öyle bişey demedi de ben yine de erken bekliyorum 38. Haftada falan 😂 şu an 29+4 üz