Duygucelik 6 haftalık hamileyim miğde bulantılarım çok kötü arkadaşım bu ilacı önerdi. yarın da doktora gideceğim ama . İlacın faydasını gören var mı
asllakts Duygucelik gece uyumadan iki tane içip uyursan faydasını görürsün diye düşünüyorum ben bu şekilde gece bi tane alarak bulantılarıma engel oldum
Bey-za Duygucelik canım benimde çok kötü geçti ilk zamanlar bulantı olarak doktorum zofer adında bir ilaç verdi süper bir ilaç kendime getirdi beni tabi sen yine doktoruna danış öyle kullan
Sarew Duygucelik ben kullandım genel de hamilelikte kullanilan bir ilaç zaten akşam yatarken 2 kez alınması gerek demişti doktor fakat bir tanesi bende bulantıyı kesmişti
MEAsya Duygucelik evet cnm benm sekiz haftalıkken miğde bulantılarım başladı çok fazla kusuyodum doktorum prilam verdi gece yatarken iki tane iciodum bna ii gelmişti
Orticci Ben 8 ayımdayım hala içiyorum baya iyi geliyor son 2 ayda geceleri tek içmeye başladım önceden ikişer içiyordum en azından kusmuyorum içince
Duygucelik Orticci bende daha önceden öğürme ve su çıkartıyordum bugün yediklerimi çıkarmaya başladım .kızımda da böyle olmuştum .çok kötü bişey işkence gibi geliyor bana artık
Aslie Duygucelik Ben kullanmaya devam ediyorum her akşam 2 tane içiyorum etkisini görüyorum bulantılarım azalıyor
Ozioz Duygucelik bana da iyi geldi çok kötü geçiriyordum doktoruma söyledikten sonra bu ilacı yazdı kullanmaya başladıktan sonra gayet iyi oldum bende etkili oldu umarım sizde de öyle olur çünkü günlerim zehir gibi geçiyordu sizi anlayabiliyorum :)
Ceyda23 Duygucelik benim hayatımı kolaylaştırdı resmen gece 2 tane içiyordum ertesi gün en azından biseyler yiyebiliyordim kesinlikle müthiş Bi ilaç