Aysen9595 Doktorumda bana 14 haftada erkek dedi kesin mi hocam ona göre dedim başlıcam alışverişe evey evet kesin dedi bu hafta hittin 16 hafta 4 günlükken kız dedi acaba ayrıntılı ultrasona kadar beklesem mi acaba
Endo Minikbirdunya benim tam tersi olmuştu aynı haftada erkek dediler kız çıktı ama benim doktorun makinesi o kadar iyi değildi 2 boyutluydu
2inciannelik Minikbirdunya canım benim 1 oğlum var ikincisi de 16 haftalık hamileyim erkek dendi ama 11 ve 12 de kızdı nasıl değişti anlamadım kendimi kıza şartlamıştım hala inanmak istemiyorum ama nasip
Minikbirdunya 2inciannelik aynen ben de kendimi herhangi bir şeye alıştırmak istemiyorum ☺️Kesin olarak belli olana kadar
yasemiiinnnn 12 de kız dendi %70 bir hafta sonra 13 de devlet hastanesine gittim o erkek benziyor kordon değilse pipisini gördüm dedi ama kesin değil dedi bekliyorum şimdi ay sonunda kontrolüm var o zaman ne denecek
Aysen9595 Minikbirdunya gerçekte doktor kafamı çok karıştırdı ki 14 haftalıkken evet evet erkek dedi hazırlıklara başlayabilirsin dedi bu hafta gttm 16 hafta 4 gunluk kız kız dedi kesin dedi ama genede kafamda takıldı
2inciannelik Minikbirdunya https://resimyukle.io/r/lRQ7WWOO5j biri kız dese kesin inanırım o derece bir Ümit ayrıntılı ultrason u bekliyorum 😅😅😂
Minikbirdunya 2inciannelik ay ben hiç anlamıyorum bu ultrason işinden, doktor olmayıp anlayanları da tebrik ediyorum😂
Ruyasusam Minikbirdunya Ben cinsiyeti hiç merak etmedim garip bi şekilde. Doğumda öğrensem de olur diyordum 🤭
Minikbirdunya Ruyasusam bende 12.haftada oluştu bu merak 😍 önceden yoktu ama dayanabiliyorsanız harika valla
mmek_2014 Minikbirdunya erken haftalarda yapılan tahminlerde yanılma oranı baya yüksek oluyor maalesef. En dogrusu 20li haftaları beklemek 😊😊
Aysen9595 Kado87 evet vardı 14 haftalikta bu hafta baktı düzdü birşey yoktu kız kesin dedi ama genede daha önce erkek dediği için kararsız ksldim açıkçası 4 temmuzda ayrıntılı var
Serifeberay Minikbirdunya canım aynısını yaşadım 11 haftalıkken doktorum kıza benzettiğini söyledi fakat çok emin olmadığını biraz daha beklememiz gerektiğini de söyledi fakat hep erkek hissettiğim için onun söylediğine hiç aldırış etmedim ama eşimde doktorun tecrübesine güverek kız diyordu ben hala ısrarla erkek olacağını idda ediyordum 19. Haftada kontrole gittiğimizde erkek olduğunu öğrendik detaylı ultrasyondada erkek denildi oğlumuz olacak 🙏💙
Minikbirdunya Serifeberay ay ne güzel hislerinizin çıkması ben kim ne dese ona inanıyorum pek bi şey hissetmiyorum cinsiyet hakkında 😄
Sssssyyyy Serifeberay ya banda 12 haftalıkken ikili taramada %80 kız dedi doktorum doçentti yanılır mı acaba bilemedim doktor tecrübesiyle alakalı sanırım
2inciannelik Kado87 kuzum 11 ve 12 de kız dedi büyük ihtimalle çıkıntı görmedim dedi 16 da erkek dedi işte bu görüntüyü verdi ben de merak ettim belki böyle olup kız olan vardır diye bir umut işte belki 😊😇
Kado87 2inciannelik benim ilk bebegimdede cikinti yoktu kiz dedi 16.haftada erkek oldugunu ogrenmistik:) bundada cikinti var ama emin degilim dedi beklemedeyiz:))