Dubletombikdoner kızçelerim kulağım dunden beri tıkalı gliserin kullandım, ama hicbir sekilde acilmiyor , ve cidden hicbirsey duyamiyorum kulağım ağrımaya başladı acile gitsem temizleme falan yaparlar mi ? Lütfen 😣
derya46 Dubletombikdoner gliserin icinde sert yara varsa yumusatmak icn kullanilir acil temizlemiyor diye biliyom ben gittim enfeksiyon kapmis dedi birde onlarin aleti sert oluyor insanin cani aciyor sadece icine bakti ilac yazmıştı kulak burun bogazda benimkini temizlerken kulagimin icini kanatti resmen gliserin kullandim icindeki yumuşasin diye dahada gitmedim canimin acisina zaten temizletmekte iyi degilmis diyolar ama tikaliysa damla veriyor acil o ilaclardan sonra aciliyor kulagin
Dubletombikdoner belisslinaa malesef normalde pek takmam ama bogazimda parazit var 😣 ve kulağıma yakin bi yer olduğu için oraya da mi gittiler diye dusundum 🤯
Kumru_ Dubletombikdoner Kulak zarinizda delik veya yırtık yoksa eczanede satılan oksijenli sudan alın . Uzanıp birkaç damla damlatın. Hemen köpürtüyor.Eğer tıkanıklık çok derine inmediyse açılır☺️
Dubletombikdoner Kumru_ Peki benim korkum aslında bogazimda parazit var o kulağıma gecme ihtimali varmi acaba 😣
Kumru_ Dubletombikdoner Onu hiç bilmiyorum. Ama kulak ve boğaz birbirine bağlantılı. İsterseniz yine de acile görünün belki yardimci olurlar. Geçmiş olsun
derya46 Dubletombikdoner kapaliysa acil damla verir o aciyor zamanla ve ne rahatsizliginiz var ise onuda soyleyin gecmis olsun