adegh Kizlar doktorum sayfa açtım dedi 182 aradım alınmıyor dedi anlamadım MHRS alinabiliyorsa hangi bölümden
Jenny adegh valla ben uğraş uğraş alamadım bı turlu. Dedıklerı saatde dedıklerı günde defalarca denemedım olmadı. Özel hastaneye gıttım.
LavinyaAgs adegh Canım her şehirde aynı mı farklı mı bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde kadın doğum hastanesi detaylı ultrason yapmıyor üniversite hastanesi radyatoloji bölümüne gidip randevu alıyosun
Asafimmm adegh 182 den alınmıyor diye biliyorum hastaneden perinatoloji doktoru randevu veriyor yani ben öyle aldım
momlove1 adegh devletdeki doktorum bana 22 de gel dedi doktor yönlendirmiş seni sen bosluk bulunca al hemen zaten ileri trlerde bulunuyor
momlove1 adegh sarıyer çayırbaşı şişli hamidiye etfal züat bey ve alev hanım cok iyi ilgili özellikle alev hanım. Dilerseniz arastırın ben memnun kaldım.
Minigimm0611 adegh Tek hastaneye bağlı kalma hepsinde yok ama biçok hastanede perinotoloji bölümü var hepsini arat canım öteki türlü bulman imkansız