Yarenelibol Lütfen içimi rahatlatçak birşey söyleyin bana ev taşıyordk fazla yoruldum galiba kanım geldi pırtılı baya geldi az az geliyor acildeyiz kan aldılar sadece yatıs verdiler birşeyde söylemiyorlar 10+4 birşey olurmu bebeğime😣 çok arım var
Deletedmom18 Yarenelibol kızıcam şimdi sana neden sen taşıyorsun evi kimse kalmAdı mı daha yeni hamilesin inşallah birşey yoktur çok üzüldüm şuan
Deletedmom15257 Yarenelibol korkma inşallah bisi olmaz çok kişi o tehlikeyle bebeğini taşıyo şuan için rahat olsun cokkk dikkat et ev taşımak sana kalmamış hem az düşünseydim o haftalar riskli haftalar diye
Mia Yarenelibol içini ferah tut doktorlar gerekeni yaparlar ama bundan sonra kesinlikle bisey yapma sürekli dinlen hiçbirşey bebekten önemli değil bende yaşadım düşük riskini allah nasip etmişse hiçbirşey olmaz
fatMaff38 Yarenelibol Canımı sürekli ayetel kursi oku ve dua et. Benimde sürekli yoğun sekilde kanamam oluyor 11. Haftada basladi su an 15. Sadece Allah bilir eger bizim icin hayirliysa doğacak değilse Rabbim bilir. Bende senin gibi hep üzülüyorum ama üzülmek bizi yıpratır. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun bize bağışlasin Allaha emanetler. Ben ayet el kursu okuyorum sana şimdi
Yarenelibol Doktor ilgilenmiyor 😪 gelmedi bile bakmaya pazar diye ultrasonda görsem bi kalbini duysam içim rahatlıcak ama sabahı beklemeliyim kan gelmiyor artk Allahın izniyle dualarınızla güclenecek yavrum😌🤲😣
Mery2018 Yarenelibol devlet hastanesi mi ??? Kanı neden aldılar anlamadım. Tabi bebeğe bakmadılar mı yerinde mi vs. Diye büyük geçmiş olsun. Senin bahanen var ağır kaldırmışşsın benim hiç bişi yokken kanamam olduu daha bu sabah 5.30 da yine acildeydim. Allah ım sağlıkla kavuşuruz inşallah
1234 Yarenelibol kAn geldi diye hemen aklına düşük getirme cnm O kanın gelecegi varmış sende yormuşsun kendini Kalp atısını duyunca rahatlarsın insallah cnm
Deletedmom18 Yarenelibol bir ultrasona geçiremediler mi Allah aşkına devlette misin geçirmeleri lazımdı canım ultrasondan bakmak zorunda söylesene bu ne sorumsuzluk arasana şikayet etsene