Ylnzkus Kızlar adetim 3 gün geçti beta baktırdım 611 çıktı sizce normalmi iyi mi değer kese görebilirmiyim acaba 3 gun sonra gitsem doktora
Beyzan Ylnzkus Allah sağlıkla kucağınizs almak nasip etsin inşallah kese için çok erken 1500 ün üstü olması gerek diye biliyorum. 3 günde o kadar artmayabilir. En az 5 haftalık olması lazım kese için
Deletedmom_5 Ylnzkus Değer iyi ama iki gün sonra tekrar yaptır 1500 ün üzerinde olunca kese görünüyor hayırlı olsun ☺️
Muratnannesi Ylnzkus son adet tarihine göre 6 haftalık gebe olmadan gitme ama süzenli olarak 2 güne bir beta hcg yaptırman lazım
Gisemmmm Ylnzkus folik asit kullanıyorsanız biraz daha bekleyin ama eğer kullanmıyorsanız doktora gidin bence vitamin çok önemli bu zamanlarda
whitedream Ylnzkus hayırlı olsun önemli olan iki günde düzenli artış olması folik asite başladınız mı bı kaç güne doktora gidin tetkikler yapılır vücudunuzda eksiklik varsa vitamin takviyesi yapar yada daha oluşmazda kese alanında filan kanama oluyo bazen
Meryemce92 Ylnzkus Değeriniz çok iyi çıkmış. Bende keseyi görmeye gidicem. Doktoruma mesaj attım ne zaman geleyim diye değerin 1500 ü geçince gel dedi.
Ylnzkus Meryemce92 bende gittim doktora bugün haftaya gel görürüz dedi vajinal bakmayı zararlı görüyormus bu yuzden karından direk haftaya görürüz dedi 🙏 sizede hayırlı olsun 😌