AybukeA Dubletombikdoner bir de göbek çapını hesaplayamamak var 😅🤣 ben arada kapilara çarpıyorum gobusumu, araba kapisi buzdolabı kapağı, gecen eşimin laptopuna çarptı düştü laptop 😅😅
AybukeA Masal53 alışamadım galiba hala sanki göbek yokmus gibi erken kapatiyorum kapilari kapakları çarpıyor 🤣🤣 laptopta yemek masasındaydi, sandalyeden kalktim mutlaka geçerken laptopa çarptı gobegim o da düştü 😅😅😅
Deletedmom_33 Dubletombikdoner Benimki 4-5 haftadır özellikle sağıma yatınca yandan yandan giriyor göğüs altına kadar gıdıklanıyorum 29+5 olduk 🤣🤣 2 gün önce bak aynı bedende son 2 ayımız lütfen saygılı olalım iyi gecinelim seni 38 de sezeryanla çıkartırım diye konuşuyordum kendi kendime 🤣🤣
Dubletombikdoner Deletedmom_33 Hahaha 😂 mükemmel bi aralar bende öyleydim bol bol konuşurdum erken gel annem derdim 38 de falan ama nerdeee 40+6 da dogurdum 😁
Deletedmom_33 Dubletombikdoner Geçen eşime diyorum sezeryanla olursa 37 de alırsa aldırcam niye 38 sonunu bekleyeyim dedim. Çok hareketli bir de 3-4 gündür çıt, çat, cut sesler geliyor ara ara 🤣 ilk duyduğumda herhalde kırdı biryerini kıpırdamadan dedim