1 - göbek çıkınca ağda bir komedi 😂 verdiğimiz mücadele 😂
2- sofradan herkes kalkinca tek kalmak 🤨 neyse sil süpür hepsini 🤣🤭
3- içimizde bir Bruce lee yetiştiriyoruz 🤯😂
4- gitsin topuklular gelsin spor ve sandaletler 😂 evet hanimlar artik daha kisayiz 😂kisa ve tombul😁
5- yastık yastık yastık 😁 kola bacağa heryere 🤣🤭 yatak yastık dolu 😁 + birde eş ( ben eşimi yastık olarak da kullanıyorum) 😁
6- aman allahım😱yere birşey düşmesin😁😂 o koca göbüşle imkansiz 🤯 😁 görmezden gelin düşmedi o akşamda Eşiniz alsin 😁🤣
7- tuvalet salon uuu bu bir spor hanımlar😁 git gel git gel 😁(bazılarımız orda sabahliyoruz ) 🤭
8- hamile çatlaklığı mi ? Bence onlar bir dişi kaplan pençe izi 😁ben öyle bakıyorum , benim kedimin pençeleri de olabilir 🤩
9- eşlerin korkusu 🤨 bebeğimizi dürtmemiz 😁 ay bide dur bebek bozulcak demeleri 😂
10- bebeğe isim ararken sevmediğiniz isimlerin olduğunu fark edeceksiniz😁(mesela ben , lisedeki şeytan zeynep sinsi zeynep ) 😁😂ahh ahh zeynep
11- aşermek 😁 saçma sapan şeylere😁 ( benzin , sabun , kil ) ve daha fazlasi 🤣
12- peki ya rüyalar 😁 kızım olucak ama hep erkek görmem 😁 ah bilinçaltı😁😂
13- ayyy bide plates topu var bunu nasıl unuturum 😁😂 resmen oyun oynuyoruz spor yapmıyoruz 🤣(kendimi plates topuna benzetmem dışında sıkıntı yok) 😁😂
14- hormonlar hormonlar hormonlar 😁 bunlar bizden kesinlikle bağımsız yaşıyor😁
15- komik videolar da ağlama 🤯 ay delimiyiz neyiz 🤣
HERŞEYİ GEÇTİM SEN BİR SÜPER KAHRAMANSIN 😁 öyle hisset 😁 çocuk doğuruyoruz biz 😎 BİZ BİR ANNEYİZ .
Ben yazmakla üşenmedim 😊 sende okumakta üşenme 😂