gokhande Tuba04 yok hayır ben öyle bişey yaşamadım orası esnek doğum bir müddet sonra eski halini alıyor
svksym GorkeMelek iki doğumum sonunda da anne oluyorsunuz sonunda değişen bir duygu yok sizin seçiminiz sizin kararınız
Zehraaa98 kivirciginannesi İnşallah sizin bebeğiniz de döner 🙏 tüp bebek oldum daha cok tedavı gördüm vajına bölgem estetık olacak mecburen doktor normal gelırse bıraz daha zorlanacaksın dedi 🥺
balkiz12 GorkeMelek 15618527 canım valla normal doğumun avantajı çok ben yapalı 11 gün oldu sütüm şükğr hemen geldi sezeryanda hemen gelmeyebiliyo mama vermek zorunda kalınabiliyo ki Anne sütü en iyisi .doğumhaneden yürüyerek çıktım çocuğumu rahatlıkla kucağıma alıp emzirebildim tabi hala dikişlerde sıkıntı yaşıyorum orası ayrı ama sezeryanda dikiş daha çok ve çok sıkıntı veriyormuş normalde bile bu kadar dikiş sıkıntılıysa sezeryan nasıl bilmiyorum
Hlibrhm GorkeMelek Ben normal doğum tercih ederdim bunyeden bünyeye fark var tabiki ama sezeryan daha zor ben çok çektim şuan beş aylık oldu bebişim ana hala devam çekmeye orası çok geç iyileşiyor dikis izleri vs gecmio kolay kolay en önemlisi normal doğum ağrısının kat katını çekiyosun.
Diyatom VMS anlamadım ne gareziniz var isteğe bağlı sezaryen olanlara neden yasaklansın ki. Herkesin kendi kararı özgür bir ülkedeyiz çok şükür. Siz istiyorsanız normal doğurun yada bence normal doğum mantıklı diyebilirsiniz. Yasaklansın ne demek pardon da siz kimsiniz!!!
VMS Diyatom asıl siz kimsiniz pardon düşüncemi beyan ettiğim için bana kimsiniz diyebiliyorsunuz! Sezeryan cerrahi bir operasyon tıbbi gereklilik yokken hastanın doktorun alması gereken kararı almasını yanlış buluyorum Türkiyede de bu uygulamaya son verilmesi için çalışmalar yapılıyor şuan da uygulamaya geçilince de siz kimsiniz dersiniz…
Belacivciv GorkeMelek bi seçim şansım yok 😅 yurtdışındayım burada bir sıkıntı, ters bi durum olmadığı sürece sezaryen yapılmıyor. Hamilelik, doğum bunlar çok doğal süreçler olduğu için normal doğum yapılıyor ama korkusu var mı var tabi ki 🤷🏼♀️
gulin-35 GorkeMelek sırf korktugum ve kendıme guvenemedıgım ıcın sezeryan olmustum ılk oglumda ıyı kı de olmusum dıyorum sımdı ıkıncı yıne sezeryan hıc korkmuyorum
Diyatom VMS doktor değilsiniz anladığım kadarıyla o yüzden siz kimsiniz ki doktorların kabul ettiği isteğe bağlı sezaryene karşı çıkıyorsunuz. Herkes kendi hayatına kendi alanına baksın. İsteyen sezaryen olsun isteyen normal doğum yapsın. Bir annenin en özel anının kararıdır bu kusura bakmayın kimse karışamaz.
Lavinyaaaa Merveevrem18 Cnm artık sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyor tabi eğer zorunlu bir sezeryan durumu yoksa
2prensesannesi1 GorkeMelek sezaryen bilmiyorum ama normal Doğum sonrası için çok önemli vala benim ilk doğumum normaldi sancılar kötü olsa bile sonrası muhteşem yani ağrın sızın yok kendin bebeğine bakıyorsun kalkıp oturtabiliyorsun
rumeysa-96 GorkeMelek canım aynı postu bende açmıştım şükür 1 aylık olduk bile. Normalide denedim ama 37+2 de suyum geldiği için suni aldım çok zordu kişiden kişiye değişir tabi 5 cm açılmam oldu 8 saatte ama bi kaç kere bebeğimin kalp atışı düştü kanalada yerleşmedi boşuna daha fazla sancı çekmemek için kendi isteğimle sezeryan oldum. Ve inan iyi ki sezeryan var dedim bünye meselesi bn hiç zorluk yaşamadım bebeğimle ilgilendim ertesi gün hastaneden çıktım eve geldim yemek yaptım çamaşırları topladım evimi topladım o derece iyiydim doğumdan hemen sonra korse bile kullandım