Bsrglpp Kızlar idrarımda enf. Olunca doktorum kültür istedi bugün verdim fakat antiseptik bir ıslak mendille önce temizlik yapılıyormuş bende kullandım ama şimdi bi tereddütteyim. Bebeğe acaba zararı olur mu dezenfektan gibi ya 😰😰
Mehtap23 Bsrglpp bende geçen hafta verdim enfeksiyon fazla çıktı antibiyotik verdi doktor ben ilk defa duydum bunu antibiyotik vermedimi doktor
Taze_gebe Bsrglpp hayır olur mu ztn hastane özellikle uyarıyor silin diye hatta idrarı da orta idrarı kaba almamız gerekiyor yani önce biraz işeyip sonra kaba doldurmak gerekiyoe👍🏻 Hatta yarın ben de kültür vereceğim hamilelikte enf genelde çıkıyor önemli olan bakteri olup olmaması 🥴
Bsrglpp Mehtap23 normalde bi kere manurol kullandım iyiydim sonra yine ağrılarım olunca kültür istedi ama kültür vermeden bi ıslak mendille alt kısmı silin verdiğimiz şeyle dediler ondan şüphede kaldım
Bsrglpp MineLule ay şimdi daha ben bunu düşünür dururum aradım sordum ama kullandırıyoruz dediler hoş bi kere kullandım
Bsrglpp cgdm-trzi evet işte tek kullanımlık böyle ama üzerinde antiseptik yazıyordu da vajina içinde kullanılır yazıyordu. Doktoruma sorucam ama komik duruşmada düşmek istemiyorum önce size sormak istedim
cgdm-trzi Bsrglpp tek seferlik kullanıldığı için sanmıyorum bi sorun olacağını içiniz rahat değilse doktorunuza sorun tabiki
shinemuu Bsrglpp Ben de vermiştim idrar kültürü neden zararı olsunki. Bölgeyi temizleyip daha sağlıklı sonuö almak için kullanılıyor. Hangi bakterilerin ürediğini tespit edemezlerse bebeğiniz için daha çok zararı olur.
Kiziltan Bende o şekilde verdim hatta düzgğn yapamadığım için sonucım yanlış çıktı. Yani o mendil ile silip testi yapmak sonucun doğru çıkması için önemli
Bsrglpp Kiziltan ya kızlar haklısınız bilemedim ilk defa kullanınca da korktum birde dezenfektan diye geciyor internette korktum çok sağolun vallaha
shinemuu Bsrglpp Sargı bezi gibi bir şeye baticon tarzı birşey döküp vermişlerdi bana aynı görevi görüyordur. Bölgeyi dezenfekte etmek için veriyorlar. İdrar örneğini daha sağlıklı alabilmek için.