Anneeee 40. Haftaya girdik kızlar iki kere çatı muayenesi oldum ilkinde açılman yok ama bir haftaya doğurursun herşey yolunda dedi ebe. İkinci muayenede doğuma dair hiç bir belirti yok açılma yumuşama dedi ebe en fazla iki gün daha bekleriz sonra doktorla görüşüp ona göre hareket ederiz dedi . Çok sitres oldum sinirlerim bozuldu böyle şeyler yaşayan varmı kızlar 😣😣
YagmurAnnesi Anneeee 39+5 im bende de tık yok. Bazen rahmimin uzerinde batmalar oluyor ama sık sık degil. Çok nadir. Bende 40. Haftaya girince yani 2 gun sonra gidecem bakalim hastaneye.
FeriDEniz Anneeee 38+2deyim. Bugün gittim pilates topu ve ada çayı, papatya çayı falan aldım. Deneyeceğim bakalım açılma olacak mı
Alim Anneeee çatı muaynesi açıtiyor mu peki ben 34 haftaligim söyledi bakicam diye ama nasıl birşey olduğunu soylediklerinde tirstim biraz epidural normal istediğim için bakıyor darsa eğer çatim sezeryan günü vericek bende hiç istemiyorum sezeryani başta ondan yanaydim ama vazgectim doktorum epidural yapalım dedi bakicaz
Suu Anneeee bende sureklı foruma gırıp 40. Haftalık olanlara bakınıyorum sureklı her yalancı sancıda kendımı kandırıyorum bugün oglene doğru çok sıddetlı vurdu üç kez belıme yurumekte zorlandım sonuç suan güç bir belırtı yok 😞😞normalde geçen cuma bebegı sunı verıceklerdı 9 haftalık ultroson kagıtlarımla kıyaslama yapıldı haftaya cuma dendı normalde 40+3 dum Bu haftaya attılar 😞artık dogmuycakmıs hıssıne kapılıyorum devletın acılıne gıdıyorum yoruldum valla catı muanesındede gevura sokuyomus gıbı Sankı 😞ne acılma var ne belırtı hıc bır belırtı yok dıyo sen normal dogurursun çocuk kanala gırmemıs bıle ne normalı zorla bekletıyolar 😞
Gzd38 Bende 40. Haftadaym 2 kez çatı muayenesi oldum açılma yoktu yarın tekrar kontrolüm var umarım açılmam olmuştur ve doğum başlar..
Anneeee YagmurAnnesi inşallah açılman vardır tatlım çünkü beklemek çok zor insanı çileden çıkarıyor resmen
YagmurAnnesi Anneeee Ayy insallah. Allahim hepimize kolaylik versin insallah. Henuz alttan muayene etmediler devlete gidiyorum orda son zamana kadar kontrol etmiyorlarmis sanirim
Anneeee FeriDEniz yani bende çok şey denedim ona rağmen olmamış hiçbir şeye inancım kalmadı hiçbirşeyi işe yaramıyor öyle bence 😒
Anneeee Alim benim ilki hiç acıtmadı canım fakat ikinci muayenede çok acıdı aradaki fark ne hiç bilmiyorum