Gizmooo Merhaba kızlar ben bu testi sabah ilk idrarla yaptım predictor marka test ama sizce kuruma çizgisimi yoksa silik çizgimi ? https://ibb.co/6HRW8M4
nuniturkmen Gizmooo çok erken yapmışsınız keşke biraz daha bekleseymişsiniz belli belirsiz erkenden sevinmeyin bence ama inşallah hamilesinizdir♥️
Nurciv Gizmooo umutlandirmal istemem seni canim Ben cok yaptim bu testten Kac kere böyle cizgi gördüm hamile degildim. Bekle biraz daha varsa hergün biraz daha koyulasir cizgi. Insallah hamilesindir🤲🏻
melisa_ozgur_46 Gizmooo çok erken yapmissin. Bence canim biraz daha bekle bi Kaç gün sonra kekrarla derim ben insallh hamilesindir canim❤️
Gizmooo Bu arada bugün adetimin 24 günü yani daha adet olmama var ama bel ağrım kasık agrım göğüs hassasiyetim olunca bi denemek istedim bu arada normalde adetlerim 30 gün sürerdi sonrasında son adetlerim nisan ayının 34 günü Mayıs aynın 37 günü adet gördüm
dthealthy Gizmooo walla olabilir canım biraz daha bekle hem adet sürelerinin uzaması da rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir inşallah daha da olmazsn adet 9ay gebesindir inşallah 🙏🙏