Minik_kalplim_ Çok beğendim ve rahat olacağını düşündüm benim içinde 😂😂💃🏻 https://www.hizliresim.com/8dt06mo
Melekannesi46 Minik_kalplim_ bundan bende almak istiyorum ikinci bebeğimde kullandım çok kullanışlıydı
mervebolatkirac Minik_kalplim_ yaa bende bundan alcaktım trendyoldan daha almadım kalitesi nasıl güzel mi kullanışlı mi sizce
hlnrzmra1807_ İlk kızımda buna benzer kullanmıştım sadece kısa süreliğine kullanıyorlar sallanmadığı sürece sıkılıyorlar şimdi ikinci kızıma elektronik sallayandan aldım bakalım o farkedecek mi 😅
Minik_kalplim_ mervebolatkirac bnce kaçırmadan alın çok iyi fiyatı var bnce kullanışlı bebeği koy ordaki oyuncaklarla oynar susar teselli olur ? Daha elime ulaşmadı ama yorumları güzeldi
FatoRamo Minik_kalplim_ anladım anna kucağı demisin bende ana kucağını taşına bilen ana kucağı aklıma geldi
Mehtap23 Minik_kalplim_ bende almayı istiyorum yolculuk yapan biriyim gittiğim yere götürüp kullanması kolay olur yerini çok yadırgamaz bebeğim diye almak istiyorum. Beşiği her yere taşıyamıyoruz çünkü kolaylık olacağını düşünüyorum 🤔 bi cinsiyeti belli olsun da😀
Tuba0909 Minik_kalplim_ Ben ebebekten aldım çok kaliteli ve gayet memnunum 139 TL’ye aldım ben trendyolda daha uyguna da vardı da e bebekte gezerken kalitesini gördüğüm için aldım ben birde aksi bir durumda muhatabımız kolay olsun diye 😇