Soe merve4444 bebek bezini prima aldım bakalım deneyeceğiz. Çantaya yenidoğan takımları, iç zıbınları, penye battaniye ve müslin örtü, bez, alt açma örtüsü, emzik ve biberon. Kendim için terlik,gecelik sabahlık, pijama, depend ve göğüs pedi koyacağım
Sermec27 merve4444 1 tane 10 lu hastahane cıkışı 2 tane 5 li hastahane cıkışı Bebeğe 3 corap 3 eldiven 3 önlük 3 şapka 3 tane sıfır kollu zıbın 2 ince 1 kalın battaniye 1 kundak 4 tane agız mendili 10 adet bez 1 adet sleppy natural ıslak mendil Göğüs pedi Depend 2 külot 2 atlet 3 corap 1 yelek 2 yazma 2 boydan gecelik 1 tane alt üst gecelik 1 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni 2 küçük havlu Biberon mama kabı emzik Bir adet terlik Kağıt havlu Pişik kremi Alt açma minderi Ben sleppy natural aldım 🥰
Mehtap23 merve4444 ilk çoçukta prima kullandım memnundum bunda da öyle yaparım diye düşünüyorum bakalım. Ama bez yada islak mendil hangi markayla başladıysanız o markayla devam etmek zorundasınız çoğu bebek bez yada ıslak mendil değişiminde çok ciddi pişik olabiliyor 🤔 ben ilkinde istemeden ıslak mendil değiştim kullandığım markayı bulamadım gittiğim yerdeki marketlerde en iyisinden en kötüsüne kaç marka denediysem pişiği düzelmedi hatta daha beter oldu neyseki sonra buldum da bebekte düzeldi🤷♀️ Sadece bunlarda değil şampuanda sabunda aynı şekilde denedim çoçuğumun saçı pamuk gibiyken keçeleşti🙈
Cicekkiz1 merve4444 bebek bezi sleppy alabilirsiniz. Oğlumda sleppy kullanıyorum hiç sızdırma pişik vs yapmadı. Ama tabi bebekten bebege degişir. Bir de 1 numara 80 tane alsanız yeterli🥰
merve4444 Soe yeni dogan bebek bezi fazla almalimiyim sizce 1 paket yeter mi ? Yeni dogan 10lu takim ve yanina bi takim daha koysam yeterlimi?
Soe merve4444 ben de 1 paket aldım stok yapmaya gerek yok alerji yapabilir bi de çabuk büyüyor diyolar. Ben 3 yenidoğan takım alcam yanıma nolur nolmaz
nevingny Sermec27 hepsinden fazlasıyla almışsınız ama sadece bebeğe az bez koymuşsunuz. Ben ilk bebeğimde doğduğu gibi 5 kere altına yaptı. Bu yüzden bence biraz daha fazla alın. Diğerlerinde bir çoğunu kullanmadan geri getireceğinize eminim ☺️
Cicekkiz1 Sermec27 merhaba😊 hersey ideal fakat bez sayısı az. Arttırmanızı tavsiye ederim 🥰 Bi de nolur nolmaz sabun da ekleyin isterseniz
AcarH Bebek bezini bende araştırıyorum Prima ve sleepy bio natural tavsiyesiyle çok karşılaştım ama sleepy bezlerde sızdırma sorunu var diyen de çoğunlukta. Sanırım ben de Prima tercih edeceğim.
nevingny Sermec27 yani benim kızım midesini temizledi heralde her pırt yaptığında az da olsa kaka geliyordu o yüzden biz sürekli değiştirdik