Sabrinaa Merhaba anne adayları 😌 ben gebeliğimin 10+4 haftasındayım yaklasık bir hafta sonra tatile gideceğiz fakat havuza/ denize girmek ile ilgili endişelerim var. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olanlar bnmle paylasabilir mi ?
Goksugul Sabrinaa doktorum bana girebilirsin ama dalma sakın dedi basınç etkiliyormuş tabi doktoruna danışırsan senin için daha sağlıklı bilgiyi verir canım
annebali12 Sabrinaa ilk gebeliğimde girdim doktorum çırpınmadan derinlere dalmadan yüzebilirsin kendini yorma dedi bide aşırı sıcak suya girme dedi kaplıca suyu mesela.
Lokumunannesii Sabrinaa Havuz değilde kızım da 8 haftalıkken denize girmiştim havuz sıkıntılı olabılıyormus enfeksıyon açısından doktorum demişti denizde iki gün boyunca eglendık hiç bi sıkıntı çıkmadı ama havuz tehlıkelı
Sabrinaa annebali12 evett buna dikkat edeceğimm. Aslında merak ettiğim daha cok havuza gireceğim için acaba havuzdaki klorlu suyun bir zararı olur mu ?
Sabrinaa Lokumunannesii evet bende bundan endişe ettiğim için artık uzaktan bakmakla yetinicez sanırım :)). Ya da yogunlugun az oldugu saatler girmeye calısıcagım
marbling10 Sabrinaa havuz hijyenik olmafığından tavsiye edilmiyor ama denizde yüzmek size de bebeğiniZE de iyi gelecektir. Doktorum bir sakınca görmemişti denize girmeme. Ama dediğim gibi havuz önermedi
Sabrinaa marbling10 evett ben de doktoruma mutlaka danısacagım zaten. Daha kontrolüme 3-4 gün var internette arastırma yaprken dedim buradaki tatlışi anne adaylarına da bir danısayımm 🥰
marbling10 Sabrinaa Tabi ki bilgisi dahilinde herkes yardımcı olmaya çalışıyor sağolsunlar🙏 iyi yapmışsınız☺️☺️ iyi tatiller
Sabrinaa Nurtrky evet sanırım öyle olacak :( bu bi miktar bni üzüyor ben de pek deniz seven biri değilim tedirgin oluyorum girince 😅
Zeynepden Sabrinaa bana doktorum daha çnce havuza girme enfeksiyon riski var bide ıslak bikini kalma hemen değiştir demişti denize girebilirsin demişti canım