Nerminnur-1 Selam kızlar ben yarın 7 haftalık oluyorum . Dün kahverengi akıntım ile birlikte ufak ufak aralarda kanamam geldi pembemsi gibi . Hemen acile gidip tutunma iğnesi vuruldum ve progestan kullanıyorum . Kesemiz gözüküyor ama dün kalp atışını duyamadık . Yarın tekrar gideceğim.sizler kaçıncı hafta da duydunuzz. Benim yaşadığımın benzerini yaşayanlarınız varmııı biraz endişeliyim bundan önceki hamileliğim düşük olmuştu umarım bu sefer her şey yolunda ilerlerr❤️
Dilara0638 Nerminnur-1 ben 6+6 da kalp atışını duydum canım 7.haftalarda kanamam oldu senin gibi iğne ve progestan kullandım bol bol dinlendim ve 9.haftada geçti şuan 17+3 olduk şükür 😊 sende dinlenmeyi ihmal etme ilaçlarınıda kullan geçecektir inşallah 🙏
Lokumunannesii Nerminnur-1 5 haftalık kese göründü 6+3 de bebek de kalp atışı da görüldü duyuldu🌸bol bol dinlenin doktor iğne vermiştir ignelerınızı kullanın Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi🙏🏻💜
Menfiye_01 Nerminnur-1 korkma rahim duvarın kalın olabılır be imde oyleydı ılk ne keseyı ne kalp atısını duydum hatta ıdrarımda bıle net degıldı hamıle oldugum 8 haftaydı sanırım oyle keseyı gorduk oda vajinal ultrasyon dan içini ferah tut yorma bu aralar kendını uzan ayaklarının altına yastık al
marbling10 Nerminnur-1 kalp atışı göründü mü peki? Ben 8. Haftada gittim duyamadık ama ultrason da görünüyordu
marbling10 Nerminnur-1 tamma canım o zaman hiç endişe edecek bir şey yok benim de duyulmadı ama gördük atışı çok şükür 🙏 senin de öyle olmuştur. Yakında duyarız da inşallah
Ozlemkorkmaz Bende tüp bebekle 6+5 oldum bugün, 6+0 da vajinal olarak kalp atışını duydum çok şükür. Bugünde kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum bunların olabileceğini söylemişti henüz doktora gitmedim zaten yarın proluton iğne vurulacağım.
Nerminnur-1 Ozlemkorkmaz Vajinal olarak kalp atışı nasıl oluyor canım ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum ondan soruyorum 🙈❤️
Ozlemkorkmaz @Nerminnur-1 Canım vajinal ultrason ile duydum henüz küçük olduğu için karından duyulmaz diye doktorum vajinal baktı, benimde ilk gebeliğim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız, cuma günü 2.kontrolüm var belki o zaman gittiğimde karından da duyabilirim ☺️😍
Nerminnur-1 Ozlemkorkmaz He anladım canım bi an vajinal olarak diyince kafam karıştı inşAllah sağlıklı bir şekilde alırızzzz çok aminnn❤️