Kizce1_ Merhaba kızlar 7 haziran ta regl günümdü 2 haziranda idrar da pozitif çıktı kan testi yaptırdım 53 çıktı 3 haziran da tekrar test yaptım 76 çıktı normal mi değerler hamilemiyim şimdi yarın regl olmam dimi 🤲😊
Elifdikel Kizce1_ iki günde bir kan vermeniz lazım iki günde iki katına artması lazım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Selinkn Kizce1_ normal bir artış iki günde bir olctur regl olmayida bekleme regl gibi ağrıların olur ama kanaman olmaz hayirli olsunnn 😇😇😇
Kizce1_ Elifdikel doktorum 9 10 günlük hamilesin dedi rahme yerleşmiştir diye düşündüm tekrar test olmadım"
Elifdikel Kizce1_ İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ama gebeligin ilk zamanlarında kimyasal yada dış gebelik yaşama ihtimaliniz oluyor adet olcak gibi ağrılariniz olcaktir ama değere göre hamilesiniz adet olmamanız lazim
Sevgikaya1525 Kizce1_ benimde 14 aralık adet tarihimdi 11 haziranda idrarda öğrendim 12 haziranda kan verdim 65 çktı ben sürekli baktırmadım ama şuan 6 aylık hamileyim kuzum inşallah bir sorun çkmaz ama değerlerin güzel kuzum