Catmom bebeği görünce yazdiginizi bile okumadan söylemek istedim benim kızım da aynı bu şekilde olmuştu hatta çok daha fazla kötüydü benim kızımın yuzu sonra görümcem avusturyada kendi doktoruna tanıştı avusturalya doktoru papatya çayı varya poşet çay olarak sadece papatya çayı ama o u kaynatsın bir demlikte pamuk ile birlikte yüzünü günde 2 3 defa silsin demiş hatta o papatya çayını 4 5 poşet kaynatıp bebeğin suyuna döküp bebeği o suda yikasin o suyun içinde beklersin bebeği rahatlatiyor demiş bende denedim ve inanın kızımın yuzu iki güne kalmaz tamamen iyileşti papatya suyunda yıkadım okadar fayda eğtimi gazına herşeyine bende bunu deyin gerçekten ben çok faydasını gördüm aktar yada marketten bir iki paket papatya poşet çay alın ve bir poşet cay kaynatın 5 10 dakika kadar demlendirin sonra çok fazla soğutmadan ılık olacak sekilde kendi kendi kendine soğumasını bekleyin acele edip hemen soğusun diye mudahele etmeyin ılıyınca pamuk ile yüzünü her sabah aksam hatta öylede bile silin guzelce çok bastırarak silmeyin yumuşak davranın çokta kuru silmeyin azcık bebeğin yüzü ıslak gibi olsun banyo suyu içinde 4 5 poşet çay kaynatın ve satuk su ile karıştırarak banyo kuvvetini doldurun bebegi o suyun içinde biraz bekletin rahatlatıyor bebeği ben çok faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz faydasını 😊 geçmiş olsun şimdiden