Kızlar merhaba öncelikle nasıl başlasam bilemiyorum bende fırsat buldum ve yazmak istedim. Bu benim ikinci gebeliğimdi İlki normal ve zor olduğu için bunu sezeryan ile doğurmak istedim. Aslında 39+2 ye günümüzü almıştık ama ne mümkün 😂
3 haziran günü öğleden sonra hafif hafif sancılarım başlamıştı ama nerden bilebilirdim ki doğum sancıları olduğunu neyse ki o gün acile gittim doğum haneye yönlendirdi ler ve açılmama falan bakıldı, nstye bağlandı ama nst de sancı çıkmadı açılmam da yoktu üstüne bir de ebeden azar işittim neden geldin sancın yok diye saçma saçma insanlar işte. Neyse acilde ağrım azalsın diye serum takıldı. Ama değişme birşey yok el mahkum eve döndüm ama sancılarım düzenli yarım saatte bir geliyor ve ben hala doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum. Eve geldim bir duş aldım yemek o bu şu derken gece oldu tabi ben yatamıyorum ağrılarım var ve artık düzenli diye saat tutmaya başladım 8 dk da bir geliyor ve inanır mısınız ben hala dopururum diye beklemiyorum öyle böyle derken sabah oldu ama uyku ne mümkün yataktan kalktığımda bir sancı vurdu bana ki dedim tamam bu daha gitmez hastaneye gideyim neyse gittim eşimi kaynanam falan aradım dedim böyle böyle sancım var hazırlıklı olun ararsam gelin. Doğum haneye girdim açılmama bakıldı 4 cm nstye bağlandım sancılar 20 dakika da bir 100 Ü gösteriyor ama gel gör ki ebe hanım benim serum için tekrar acile gönderdi erken daha doğum olmaz diye neyse dedim gittim acile ama ben sancı dan duramıyorum ilk serumum yarısına geldim gelmedim birden suyum patladı tekrar Doğum haneye çıkardılar Allahıım ben sancı dan ölüyorum açılma 5 cm olmuş doktora haber verildi sonta takıldı imzalar atıldı derken kendimi ameliyathane de buldum. 4 haziran 13:30 da oğlum dünyaya geldi. Ama tavsiyem şudur ki ne kadar zor olursa olsun normal doğum daha iyidir simdi ki aklım olsaydı normal doğum yapardım. Şuan 2. Günüm biraz daha iyiyim ama pişmanım neyse ki oğlum yanımda darısı tüm bekleyen annelere 🤲