Aysenur_2 Kızlar 16. Haftadayım 4 sene sonra Allah bir evlat nasip etti çok şükür. Ama ben sürekli bir sey olacak korkusundayım hastaneye gidiyorum 3 gün falan iyiyim sonra acaba bir şey oldu mu ya bir sey olursa diye korkuyorum. Hele internette bazı paylaşımlar görünce içime daha da korku düşüyor bu durum bende mi öyle benim gibi olan var mı 😶😓
Emine_ali Aysenur_2 bende öyleydim üstelik 2 düşük yaşamıştım düşükte denmez kimyasal gebelikti 😑😑 ama şükür Suan 39 haftalık olduk senin gibi doktora gıttıkten bi kaç gün sonra içime kurt düşüyordu
Mavi34 Aysenur_2 Bende öyleyim tüp bebekle oldu ilk bebeğimi kaybettim bunda da her an birşey oldumu korkusu yaşıyorum en geç 2 haftada bir doktora gidiyorum ama yinede gidene kadar hep bir korku içindeyim. Hareketlerini hep hissetsek inşallah daha rahat ederiz
Aysenur_2 Emine_ali inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi aynı durum bende de var işte hastaneden geliyorum içime korku düşüyor
Aysenur_2 Mavi34 bende onu bekliyorum inşallah hareketleri hissedersek daha rahat olur sağlıkla gelirler inşallah 🙏
Medinetyp Benim de bi kaybım var korkuyorum devamlı altıma bakıyorum acaba kanım geldi mı diye devamlı dua ediyorum şu günler geçsin bu sefer kucağıma alıyım diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor gerçekten
melegim_ve_ben Aysenur_2 Canım 6 sene mücadele verdik mucizemize kavuşmak için.Neler neler atlattık şimdi uzun uzun anlatmayacağım ama yasayan bilir.Çok şükür şimdi kızımızı bekliyoruz (tüp bebek 4.denememizde) ilk zamanlardaki tedirginlikten ne olduğunu anlayamadım hep bir korku hep bir aceba oldu.2 haftaya bir dr a gittim ki o iki hafta geçmiyordu.Çok normal yani.Ne zaman yavaş yavaş hissetmeye başladım bebişi evet ya bu sefer oldu her şey yolunda demeye başladım ☺️ simdi de hareket hissetmek için çabalıyorum az hissetmesem hemen vesvese başlıyor.Baktın vesvese başlıyor hemen duanı et ben hep öyle rahatlıyorum.Ve kötü bir sey aklına geldiğinde hemen başka şeye odaklan.Baktin olumsuz bir yazı hemen okumayı bırak ve bugüne kadar sağlıkla dünyaya gelen onca bebeği düşün.Bizim bebeklerimiz de onlardan olacak Allah’ın izniyle ve kollarımıza alacağız 😍 Kötü tüm düşünceler yok olsun.Bütün olumlu, güzel düşünceler bizimle olsun🤲😍
Aysenur_2 melegim_ve_ben ne kadar güzel yazmışsınız inşallah bebişler sağlıkla gelir 🥰 bende iki haftada bir Bi bahaneyle gidiyorum doktora kendimi başka seylere vermeye çalışıyorum ama illaki aklıma bir seyler geliyor Allahtan tek isteğimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak 🥰🙏 benimde 4 yıl sonra oldu o yüzden galiba bu endişe herkes hissedince geçer diyor ama bende sizin dediğiniz gibi hissetsem bu seferde niye az hissettim diye endişelenirim kendimi biliyorum 😅
Ozlemkorkmaz Merhaba bende tüp bebekle hamileyim bugün 6+5 olduk, kalp atımını da duyduk ama hep bir stres halindeydim ya kalbi durursa diye ilk gebeliğim, bugün kahverengi lekelenmem oldu bide bulantım azaldı normal mi acaba
Derya3333 Ozlemkorkmaz benimde 6+4 şuan kalp atışını duymadım henüz geçen hafta kese göründü kahverengi lekelenme bende de var düşük riskim olduğu söylendi 5 gündür progestan fitil olarak kullanıyorum istirahat edin ani hareket yapmayın
Deniiiza Ozlemkorkmaz bulantinizin azalmasi kesinlikle kötüye yorulmasi gereken bisey degil. Lekelenme bende de 5+6da oldu. Hemen doktora gittim düşük ignesi vurdu tedbir amacli ve progestan verdi. Sabah aksam onu içiyorum. 2 gun devam etti sonra tamamen kesildi. Bu haftada kalbini gördük çok sukur. Endiseye kapilmayin bol bol dinlenin
Aysenur_2 Ozlemkorkmaz mutlaka acile yada doktorunuza gidin kahverengi lekelenme de doktorlar hemen gelin diyorlar inşallah iyidir bebeğiniz
Deniiiza Aysenur_2 ablamda hamileligini stres ve korku içinde gecirdi. Onun bir de tüp bebek yoluyla oldu. Şimdi dünyalar guzeli bir kizi var ama ilk dogdugundan beri o da çok huzursuz bir cocuk. Baslarda zatsn çok uzun zaman kolikle ugrastilar. Suan çok stresli ve sinirli bi cocuk. Anne karninda annenin ruh halini aliyor bebekler. Sakin kalmaya calisin. Sakin muzikler dinleyin mutlu olma yollarini arayin kafanizi dagitin
Adalina09 Aysenur_2 Aynen bende öyleyim 15 gün önce gittim doktora şuan bişey oldu hiç bulantım belirtim yok diye kendimi yiyorum hemen herşeyde hastaneye de koşmak istemiyorum bide kan pihtilasmam var iğne kullanıyorum diken ustundeyim
Ozlemkorkmaz @Derya3333 Ben vajinal ultrason ile duydum sanırım küçük olduğu için o şekilde muayene etti doktorum birde tüp bebek olduğu için olabilir, climara forte bant kullanıyorum gün aşırı bir tane bide 5 günde bir proluton depot vuruluyorum. İster istemez evham yapıyor insan ya bişey olursa diye inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ☺️
Ozlemkorkmaz @Adalina09 Kan pıhtılaşması bende de var canım transfer öncesi coraspin başlatmıştı doktorum, kalp atışını duyduktan sonra da kan sulandırıcı iğne başlattı cuma 2.kontrolüm var dayanabilirsem eğer bekleyeceğim yada içim rahat etsin diye erken gideceğim ☺️
Adalina09 Ozlemkorkmaz Bende erken gidiyim diyorum ama bilmiyorum 2 hafta var daha nasıl durcam bilmem
melegim_ve_ben Aysenur_2 Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere inşallah 🤲😍 Merak etmeyin az kalmış yakında hissetmeye başlayacaksınız.Bir nebze de olsa rahatlatıyor.Güzel düşünelim güzel olsun… Güzel olanı çağıralım hayatımıza ❤️