ElifLeyla Melikkkeee ara ara sancım oluyor eğer bu haftayı atlatırsam doktorla 14 hazirana planladık o zaman da 38+1 olacak 🤲🏻
1babyy SenaKoputan Normal doğum da 40 haftaya kadar bekleniyor ya şunu diyemezmiyiz normal doğum sürecini bekleyelim ekstra özel bı durum olursa erken alalım ama her iki türlude sezaaryen tercih edebilirmiyiz acaba
SenaKoputan 1babyy özelde doğum yapacaksanız kendiniz tercih edebilirsiniz. Ama devlet hastanesinde zorunlu durumlar olmadıkça asla sezaryen demiyorlar. Benim ilki zorunlu sezaryen olduğu için, ikinci de sezaryen olcak mecbur. Ondan gün verildi
tugbade hapnoo bu ayın 22 inden sonra yengece oncesi ikizler. Bizde babasi gibi yengeç olsun diye 22 ine ayarladık kizcemi🥰🥰😁😁
2inciannelik Eylulunannesi-2 planlı derke şöyle canım bazı anneler kendi istiyor bazıları zorunlu sezaryen oluyor benim bebeğim makat gelişti tersti dönmedi zorunlu sezaryen oldum .
Nevnev Eylulunannesi-2 anne tercihi de olabilir bebeğin suyu azalmıştır plasenta yaşlanmıştır benim gibi nörolojik sorunları vardır
Nevnev Eylulunannesi-2 bilmem.. çok düşünmedim, hep nasıl güvenli olacaksa öyle olsun dedim. normal doğumun da ciddi riskleri var sezaryende olduğu gibi. ben tamamen doktoruma bıraktım.
Hamidee27 duyguluanneee doğum tarihlerimiz aynı bende erken gelecek iş gibi hissediyorum baya aşağı indi
duyguluanneee Hamidee27 benim karnım düşmedi ama bebek çok sertleşiyor toplanıyor biraz da fazla hareketli acaba mı diyorum 🤔
Hamidee27 duyguluanneee benim ki kanala girmiş dedi doktorum geçen hafta acayip derece baskı hissediyorum alt tarafında 36 da gideceğim yakara inşallah bakalım ne olacak
DamlaNur29 Melikkkeee doktorum 39dan önce almam demişti hatta 2 hafta önde gitmesine rağmn oğlum 39+1de aldı çiğer gelişimi içinmiş 2.ye hamileyim bunuda 39dan sonra alır gbi her doktor başka düşünüyor 38dede alan var 39dada kilo önemli tabi bunda