Dilaraksknclk Melikkkeee benim zorunlu erken almak istedi doktorum çünkü epilepsi hastasıyım nöbetlerim arttı 😒
Eylulunannesi-2 Melikkkeee planlı sezrryan nasık oluyor. Yani annenin tercihi mi.. Ben 36 oldm bana henüz doğum seklyle ilgli bsey demedi çünkü. Bende illa sezeryan istyrm demedm.
Melikkkeee Eylulunannesi-2 yani tercih olabiliyor herhangi bi problemden dolayı önceden belirleniyor yada daha önceki dogum sezeryansa o şekilde belli olabliyor
2inciannelik Eylulunannesi-2 planlı derke şöyle canım bazı anneler kendi istiyor bazıları zorunlu sezaryen oluyor benim bebeğim makat gelişti tersti dönmedi zorunlu sezaryen oldum .
Nevnev Eylulunannesi-2 anne tercihi de olabilir bebeğin suyu azalmıştır plasenta yaşlanmıştır benim gibi nörolojik sorunları vardır
Leylaalin Melikkkeee Aayy bunu duyuş 2 oldu ikizler Burcu olmasın diye o kadar kötü mü ya 🙈🙈 Evlilik doğum günümüz hep 18 kızımız da 18 olsun istedim yoksa doktor 16 na gün verdi
Melikkkeee Leylaalin banada çevremden hep ayy ikizlermi diyolar genelde ruh halleri degisik olabiliyormuş ağlarken gülen bebeklerimiz olabilir😂
duyguluanneee Asafinnkardesii amin hepimiz kucağımıza alalım inşallah ☺️ Muz kaşar peyniri ceviz kahvaltı da yumurta tahin ve pekmez tükettim ama çok yemiyorum hergün düzenli azar azar yiyorum ama bende eşim de tombiğiz belki ona da bağlıdır 😂
Asafinnkardesii duyguluanneee Bende tüketmeye çalışıyorum bunları her gün olmasa da ☺️ anladım canım genetikte olabilir hayırlı doğumlar 🤗