Leylaalin Melikkkeee doktorum 39 +0 hafta da gün verdi ben 18 haziranda istediğim için 39+2 gün aldım ama her an suyun gelebilir dedi 😂 bakalım bebis hangi zamanı tercih edecek
duyguluanneee Melikkkeee ben de merak ediyorum 39 dolunca olacak herhalde şu an 33+ 5 haftalığım 5 Temmuz dedi ama sanki bana daha önce olacak gibi geliyor acaba bebeğin kilosu bunu etkiler mi çünkü iki hafta önden gidiyor 🤔
Melikkkeee Leylaalin neden 18 i istediniz banada 20 si dedi ama ikizler burcu olmasın diye 22 sinden sonra olsa diyorum😀😀
Asafinnkardesii duyguluanneee Bende Ağustos ama tam tarih vermedi doktorum sağlıkla kucağına al inşallah bişey soracağım 2 hafta önde demişsin neler yiyorsun vitamin balık yağı vs kullanıyor musun canım benim ki 2 3 gün geride de ondan soruyorum
Hamidee27 duyguluanneee doğum tarihlerimiz aynı bende erken gelecek iş gibi hissediyorum baya aşağı indi
Dilaraksknclk Melikkkeee benim zorunlu erken almak istedi doktorum çünkü epilepsi hastasıyım nöbetlerim arttı 😒
duyguluanneee Asafinnkardesii amin hepimiz kucağımıza alalım inşallah ☺️ Muz kaşar peyniri ceviz kahvaltı da yumurta tahin ve pekmez tükettim ama çok yemiyorum hergün düzenli azar azar yiyorum ama bende eşim de tombiğiz belki ona da bağlıdır 😂
slnurn Melikkkeee niye öyle dedin kız ben ikizler burcuyum 😂 çevremde gayet sevilen bir insanım 😂 bir gün neşeli bir gün düşünceli ağlarken gülen daha ne istiyorsun hahah 😂
Leylaalin Melikkkeee Aayy bunu duyuş 2 oldu ikizler Burcu olmasın diye o kadar kötü mü ya 🙈🙈 Evlilik doğum günümüz hep 18 kızımız da 18 olsun istedim yoksa doktor 16 na gün verdi
Melikkkeee slnurn ahahah herkesin dilinde ikizlerin ruh hali dengesiz olur derlerya ondan dolayı 😀😀 bilemiyorum smdi bi ikizler erkegimi yoksa yengeç erkegimi olsa😀😀
SenaKoputan Benim de salı günü nasipse. Tam 39+1 de olacak. Aslında 38 den sonraya bırakılmaması lazım. Çünkü her hamilelik kendine özel ve nişan, su gelmesi, sancı, kasılma bunlar çok erken de olabiliyor. Riske atmamak adına en geç 38. Haftada olması lazım.
Merveevrem18 SenaKoputan canım birşey merak ediyorum diğeri aniden olduğu için gün verilmedi şimdi yine sezeryan olucam da günü doktor mu belirliyor yoksa biz mi belirliyoruz ☺️
marbling10 Melikkkeee henüz 9. Haftadayız eğer o zamanları görürsek 36. Haftada planlı sezaryen olacağım inşallah
Nilasyamom Melikkkeee 38+1 aslında ama ben ikizler Burcu olmasın diye 38+5te doğurmayı düşünüyorum doktorumla konuşcm yarın 🥰 sağlıkla gelsin inşallah