ogrencianne35 kızlar burada okudum kiraz son zamanlar da kan sulandırır doğum sonrası çok kanama olur diye okumuştum ama int baktım kirazla ilgili kötü birşey yazmıyor doktoruna soran oldumu
[silindi] ogrencianne35 gebelikte son zamanlarda cok tuketilmemesi gerektgni biliyorum ben de saglam bi kan sulandırıcı çünkü
Nesli23 ogrencianne35 evet bir kadın doğum uzmanı en zır doğumlar kiraz mevsiminde olur demişti kan sulandırıcı etkisi var çok az yiyin
ogretmen_anneee ogrencianne35 ben hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemde biraz önde küçük kase ile yedim . 11+3 üm suan ilk kez okudum bunu abartmadan yesek herseyi sorun olur mu ki
AsM Valla benimde takildi aklima bu durum cokta severim kirazi bende o paylaşımı gorunce yemeyi bıraktım ama tamda zamani gorunce canim cok istiyor 🙄birdahaki kontrolumde sorucam doktora
ogrencianne35 Nesli23 yani oturup 1 kilo yemedim 🙄😂 normalde de çok sevmem çok ilginç gördükçe markette canım istedi yedim biraz 39+4 deyim 😂
ogrencianne35 ogretmen_anneee son zamanlar da sorun olur diyorlar kanama çok oluyormuş sizin daha var ❤
Eylulunannesi-2 ogrencianne35 şu formda zaten bu zararlı su zararlı dye görmedgm yiyecek türü kalmamıştır henüz :) hiç birinide ciddye almadm.dogrusu . Meyve sebze türlerinin hiç. Biri sakıncalı degldr aksine fazla fazla yemelisn.
ogrencianne35 Eylulunannesi-2 yedim valla 😂 yani aslında hiç kendimi kisitlamadim gebelikte herşeyi de yedim ama son gunlerim kanama çok oluyor diye bi kaç kişi yazmıştı doktora sormuşlar benim hiç aklıma gelmedi sormak aman yedim iste biraz afiyet olsun bana 😂😂
Eylulunannesi-2 ogrencianne35 valla ben de cok yıyorm cnm. Çilek zararlı leke yapıyo dyo millet yedgm çilegn haddi hesabı yok. :) kiraz lar yeni cıkıyor cok güzeller krazda yiyorm habre :) ne bulursam yiyorm. Allah bebşlermzi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsn. Cok herseyden sakınmak ii degl
ogrencianne35 Eylulunannesi-2 aynen bana bi kaç kişi ciğer hiç sağlıklı değil ddi iste elleme dokunma filan eldiven taktım yaptım kim yapacak yemek çilekte yedim valla kaç haftaliksiniz bu arada
Eylulunannesi-2 ogrencianne35 ciger hiç yemedm cnm yalan söylemeym ama onuda ilkkez duydum valla ben sevmedm den yemedm ama. :) 35 hafta oldk biz. Saksılara bi sürü çilek ektm balkona onlar tek tük veryor onlarıda yıyorm :) dısardanda alıyorm her pazarda mutlaka