FatmaKurcanGler Emly3457 havuz yasak ama denız serbest bn 36+2 bayramda tatıle gıttık doktorum havuz yok ama denız var dedı
mehbur Emly3457 aynı aydayız geçen hafta kontrolde sordum havuz hijyenik açıdan uygun değil enfeksiyon kapma ihtimalin yüksek,denize de girersen çok kalma ve muhakkak hemen kurulan ıslak kalmak dedi sende bir doktoruna danış istersen ☺️
jotorofikgadin Emly3457 havuz sakıncalı ama deniz ideal ben 37 haftadayim hergun denize gidiyorum hamileliğimden beri
bebekkaradag Emly3457 Havuz enfeksiyon riskinden dolayı yasak fakat benim doktorum bol bol yüzmeyi tavsiye etti, 30 haftalığız.
Emly3457 Bsrsdf bizde tatile gidicez de bnde havuzu seviyorum girmek istiyorum da bakalım doktoruma danışarak bir denerim
Dilekahinzen Canım ben antalyada yaşıyorum. Doktorum havuz yasak ama denize gir bol bol yüz dedi. Üzerinde mayon ya da bikinin ıslak durmasın hemen değiştir çıkınca dedi. Giriyorum ben
Yasmina Denizde bir sıkıntı olmuyor ama güneşte fazla kalmamaya çalış fakat havuz önerilmiyor hamilelikte hijyen açısından