Mom789 Papatya9 50 hurma nasil yedin ay ben 2 tanede seker komasına girmek gibi hissediyorum 😂🙊 ben de simdi merdiven inip çıkmaya yangın merdivenine gidicem
momsboys Papatya9 37+1 hurmaya basladım bide ahududu cayı olabildiğince aktif olmaya calısıyorum merdiven inip cıkıyorum fazla olmasada yarında yürüyüşe tekrar baslıycam umarım 38-39 arası gelir
Glsmyldz09 Papatya9 hamile kaldığımdan Beri hiç yerimde durmadım hatta herkes yollarda otobüslerde doğurcan dedi 40+1deyim hala bekliyorum 😁
Derya97 Kac gün gecikti benim 1 gün gecikti bugün de sancim gelmez sanmıyorum moralim bozuldu Hamburger yedim 😀😀
Papatya9 BNNRTNCKLC nişan kahverengi mi kırmızı mı geldi benimde bi hafta önce kahverengi geldi dr nişan dedi ama gram sancı yok
babygirl_ Papatya9 1,5 saate yakın yürüdüm şu an pilates topuyla bütünleşmiş şekilde buraya yazıyorum🥲 6 tane hurma yedim, ananas yedim bi de zencefil-tarçın çayı iyi geliyormuş yani doğumu tetikliyormuş birazdan da onu içicem🤣
babygirl_ Papatya9 küçük bi parça taze zencefil, 1 adet kabuk tarçın, 3-4 tane karanfil 500 ml suyla kaynatılıyor