Syydmoomm 5 haftalık hamileyim haftasonu 12 saatlik yolculuğa çıkmam gerek. Sizce sorun olur mu? Çıkan var mı?
Yldz4747 Syydmoomm ben 15 haftalık hamileken 18 saatlik yolculuk yaptım. Çok rahat geçti yolculuğum. Mide bulantısı için de doktor bi ilaç vermişti onu kullandım yolculukta
Beyzan Syydmoomm Erken haftalarda olması bence daha iyi bulantı halsizlik vs başlamadiysa çok daha iyi. Sadece uzun süre hareketsiz kalmayın mola verip yürüyün yeter. İnşallah kazasız belasız gider gelirsiniz 🌸🌸🌸
Derensmom Syydmoomm bence doktorunuza danışın siz muayene ettikten sonra karar veriyorlar 😊14 haftalıklara 10 saatlik yola çıkacağım zaman doktor önce seni muayene etmem lazım demişti
Syydmoomm Yldz4747 çok iyiymiş:) ben dün ögrendim gebeliğimi. Tatil planımız vardı napcam bilemedim riskli olur mu yeniya
Beyzan Syydmoomm hayatınız boyu unutmazsiniz bu tatili.. tüm resimleri ilerde bebeğinize bak burda seni yeni öğrenmistim dersiniz 🥰
Yldz4747 Syydmoomm yok hiç sıkıntı olmadı tüm molalarda indim yürüdüm. Yemek yemek istememe rağmen abim zorla yedirdi iyi ki de yemişim.
bankaci26 Syydmoomm haftan küçükmüş ama ben 34 de 19 saat (dinlene dinlene normalde 13 saatti ) memlekete gittim sonra bi 17 gün sonra 5 saatlik yolla tatile gittim 😑😀 36+5 kende 9 saatlik kalan yolla eve geldim çok şükür iyiyim ama seninki daha küçükmüş canım o zamanlar olsa cesaret edemezdim herhalde tam tutunma dönemi çünkü o zaman ben 1 saat bile gitmeye korkmuştum çok dikkatli ol doktoruna sor önermiyorsa sakın çıkma
PsikologEzgiAlbas Syydmoomm 3 aydan önce pek önerilmiyor uzun yolculuklar bildiğim kadarıyla. Bir danışın isterseniz
Selcann Syydmoomm bunu doktorunuza sormanıza fayda var 12 haftadan önce çok uzun yolculukları öneriyorlar zorunlu haller dışında. Önce bir doktora gidin ve sorun. Burda bisey olmayan olabilir ama sizin durumunuz farklı olabilir yada doktorunuz farklı birseyler önerebilir.
Sevdaelmc Syydmoomm bende sizin gibi 4 haftamda öğrendim şimdi 6+2 olduk bende çıktım yolcuğuluğa saat başı 10 dakka mola verdik yürüdüm bir sorun olmadı ayaklarımı önde oturduğum İçin havaya kaldırıp gittim içinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah 😍
Syydmoomm Sevdaelmc kaç saatlik yola çıktınız? Şimdi mi çıktınız Benmle aynı işte bende 6. Haftamda çıkmış olacaktım 😊
Sevdaelmc Syydmoomm canım ben 10 saatlik yola çıktım 4 haftalıktık o zaman düşün yani 😇 şimdi 6+2 olduk çok şükür birşey olmadı doktora sormuştum kanaman olmadığı sürece çıkabilirsin demişti cunku kese bile yoktu ortada daha yani doktorun bakıp yorum yapabileceği 😇
2melekannesi_ Syydmoomm 7.haftamda 10 saat otobüsle gitmiştim bir sorun olmadı eğer riskiniz yoksa doktorunuzun da onayıyla gidebilirsiniz Allahın izniyle
MinikMucizeninAnnesi 9 haftalık hamileyim 3 gün önce 12 saatlik yol yaptım canım 2saatte bir mutlaka mola verip yürüyüş yaptım,ama doktor kontrolünde izin verdikten sonra çıktım yola. Önce doktoruna danışmalısın bazı durumları riskli görüp müsaade etmiyorlar ☺️