Mavilio2 7 bck haftalığım canım hep tavuk döner istiyor sıcak böle daha dün yedim bugün de istiyo niye böle ya 😄
Gulce5038 Mavilio2 ne güzel bende aksine tiksiniyordum yeni yeni yemeye başladım demekki değişiyo aşerme dedıkleri sizinki gibi bi durum olsa gerek😂
Mega123 Mavilio2 Ayyy bende ilk üç ay öyleydim deli gibi istiyordum her gün yiyordum bayıla bayıla 😄😄
Dila71 Mavilio2 sürekli limon yemek istiyorum sonra midem yanıyor ama yinede yemek istiyorum kötü hir bir bataklık 😂😂😂
Mavilio2 Gulce5038 Ya tiksindigim şeyler de oluyor ve İnan gece gündüz kusuyorum ama tavuk ve dönerii düşlerime geliyor artık🤣
Mavilio2 Mega123 Mega123 haha cinsiyeti ne hala da deli gibi istiyorum böle tavuk yada döneriii hayaller i geliyor aklıma yemek istiyorum en iyisi şimdi sipariş edim 😂
Mega123 Mavilio2 Midem çok kötüydü bana ilaç gibi geliyordu kokusu ile aşk yaşıyordum baya arkadaşlık etti bana can yoldaşım 😂. Kızım olcak Allah ın izni ile 🥰
Ebru-evlek Bende cok yerdim hergün isterdi canım simdi istemiyor 😊 bence zamanla istediğimiz seyler değişiyor suan da sürekli iskender istiyor mesela 😂