Mega123 Kızlar vücuduma yağ kullanıyorum bu yağ kokusu kıyafetlerime sinmiş durumda yıkandıktan sorma geçmiyor çok kötü yağ kokuyor ne yapsam geçer lütfen bir yol gösterin çok canımı sıktı yaa😒
momsboys Mega123 biraz sıcak suya yumoş koy onda beklet sonra tekrar yıka yumoşun kokusu kıyafetlere işliyor çünkü
Mega123 momsboys Leğende mi koyup bekletiyim. Makinede iki kez durulama yapıyorum yumoşla ama bana mısın demedi
Ilkmercimekgeliyor Mega123 konu degil kusura bakmayın ama bebeginizin kiyafetlerine hangi çamaşır deterjaninı kullaniyosunuz
momsboys Mega123 bence legende beklet kuzum hatta önce sirkeli karbonatlı suya koy çitile sonrada durulayıp leğene yumos koy beklet
Mega123 Ilkmercimekgeliyor Daha kullanmak nasip olmadı 22 haftalığım ama duru granül kullanmayı düşünüyorum 😇
Mega123 momsboys Deniycem Allah razı olsun canım hakkını helal et inşallah işe yarar büyük sevaba girersin 🌸
momsboys Mega123 inşallah işe yarar kuzum bendede kantoron yagı kokusu olmustu bu sekilde çıktı helal olsun ne demek
Mega123 momsboys Ayy bende kantaron yağı kullanıyorum leş gibi kokuyor yaaa duşa giriyorum temiz kıyafet giyiyorum sözde çok ağır yağ kokuyorum sanki hiç duşa girmemiş gibi 😶
momsboys Mega123 hindistan cevizi yagı bide boom butter diye bi krem var trendyoldan almıştım onu kullanıyorum catlama olmadı şükür