Minik_kalplim_ Kızlar kartla alışveriş yapayım dedim siteden ama maalesef kartımın bankasıyla e bebek çalışmıyormuş.Acaba mağazasına gitsem aynı ürünleri bulabilir miyim :(
birkedilianne Minik_kalplim_ İlk defa böyle bir şey duyuyorum. 🤔Ben bütün kartlarımla da yaptım alışveriş 🤔
Guldenur metehaninannesiii fiyat farkı oluyor ve aynı modeller yok bende aynı hatayı aldım baktım ama ya yok yada fiyat farkı var
metehaninannesiii Guldenur fiyat farkı nasıl.oluyor ki kendi internet sitesiyle trendyoldaki fiyatlar aynı ve şuan da baktım aynı
Ays0 Aynı modelleri bulamazsın ne yazık ki ben de görerek alayım dedim neyi göstersem bizde yok dediler mecbur sipariş verdim
Minik_kalplim_ metehaninannesiii baktım aynı ürün 130 lira farkla ama daha güzelini buldum trendyoldan 🤩 farklı ama daha güzel
metehaninannesiii Minik_kalplim_ ben genellikle hep trendyol üzerinden alıyorum e bebek ürünleri daha çok çeşit varmış gibi geliyor bana bilmiyorum 😂güle güle kullansın bebeginiz ❤
Minik_kalplim_ metehaninannesiii teşekür ederim 😍😂 https://www.hizliresim.com/8dt06mo aldığım ürün bu