Gfrn ReyhanBozdemir 38.haftadayım cuma günü Doğum var hala çekiyorum canım bulantı kusma hiç geçmedi benim ilaçlar bile fayda etmedi
Tubasim ReyhanBozdemir benim de bir haftadır aşırı bulantım var,ne yersem çıkarıyorum,yemezsem de afedersiniz kusamadıgım için kötü oluyorum. Ben de acayip derecede halsizlik var kolumu kaldıracak halim olmuyor siz de de durum böyle mi acaba
ReyhanBozdemir Gfrn bende cok korktum geçmez sandım ama artık daha iyiyim bulantı var ama az oluyor ilk başta cok kötüydüm ağlıyordum sürekli birde
Yagmur06 Geçmez ne yaparsan yap geçmez 2. trimester da rahatlarsın 3. trimester da yine başlıyor ama kusturmuyor sadece bulantı oluyor 😊
ReyhanBozdemir Tubasim kaç haftalık Tubasim kaç haftalık canım ben şuan 5. Haftadayım ve biraz daha iyiyim ama yine de bulantım cok halsizlik hamilelikte hep oluyor ama boş mideye kusmaya cok çalıştım ben ondan cok ağladım ama yapmıyorum bulansa bile
Tubasim ReyhanBozdemir maalesef düşük yaptım,boş gebelikmiş. Bugünde kürtaj oldum parça kaldığı için. Berbat bi haldeyim nasıl atlatırım nasıl unuturum bilmiyorum. allah düşmanıma bile yasatmasın