esras Ovulasyon testim de yumurtlamayı gördüm sonra tamamen 2.cizgi siliklesti şimdi gene belirmeye başladı hamilelik olabilir mi https://ibb.co/j6KJ4Lp
minipanda esras gebelik testimi bu ovulasyonmu ?ovulasyonsa gebelik olunca t koyu olması gerekiyo c den
ebruzb esras maalesef T çizgisinin koyu olması gerekiyor. C koyu sizinkinde c zaten hep koyu oluyor önemli olan yumurtlamada ve gebelikte T çizgisi koyu olmalı en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınız inşallah 🌸
Ayguns Pardon sonradan gördüm ovulsaydın testiymiş bu. Bilemedim adet gecikmeniz var mı ? Yumurtlama döneminiz biteli kaç gün oldu ?
GamzeBaz esras silik olan cizginn dha koyu olması lazım kuzum dur benim var bulursam foto atayım ovuslasyonla 1 gün gectkten sonra t cizgisi patladı koyulukdan
esras GamzeBaz adetine kaç gün var bilmiyorum çünkü hep düzensiz en son 6mayista adet oldum yumurtlamayı 28 inde gördüm 1hafta oldu
GamzeBaz Ben yumurtlamadan sonra 15. gün ögrndim idrar testinde hayalet cİzgi vardı 3 gün vardı adetime. 3 gün gectkten sonra kan verdim kanda cıktı Rabbım tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah kuzum
momsboys esras canım mümkün mü böyle bişey bu hep olacak çizgi siliklesti demek yumurtan catladı demek 12 gün bekle gebelik testi yap. bi an gebelik testi sandım evet var yazdım ama
esras momsboys biliyom işte 28 29 tam koyuydu sonra bi anda siliklesti yani yumurtlama oldu diye tahmi ediyorum sonra bu 2. Cizgi tamamen kayboldu şimdi gene belirmeye başladı
momsboys esras zaten böyle olması lazım kuzum sen reglin gecikirse test yap veya regline 3 gün kala kan ver