Basak0503 Yeppudaa 98 kiloyla girdim doğuma xl alın çok rahat oluyor. bi tane l vardı giyip deneyecektim, giyemedim dar oldu. 10 gün oldu doğum yapalı hala depend gidiyorum acayip rahatmış 🤭☺️🤗
Tuba27tuba Basak0503 iç çamaşırı giyiyor musunuz yoksa sadece depend mi oluyor. Çok merak ediyorum nasıl giyilir bu depend😃
Basak0503 Yeppudaa hayır dar gelmedi 2 parmak kadar boşluk bile oluyor ama öyle belinden Popodan aşağı gibi inme gibi bi durumu falan da olmuyor. İyi ki xl almışım 2 paket aldım ikisini de kullanıyorum valla.
shinemuu Tuba27tuba Depend külot şeklinde zaten. İçi kendinden pedli. Yanlardan yırtılıp çıkarılıyor. Külot giymeye gerek yok.
Basak0503 Tuba27tuba sadece depend giydim kilot şeklinde gayet çok rahat. Doğumdan sonra gün boyu dışarda vakit geçirdiğim de oldu elbisenin altına direk depend giyip çıktım. Akma sızma bişey de olmuyor😂 çook rahatmış.
Yuceroglu Yeppudaa ben 90 oldum. L beden aldım. Arkadaşlara falan deneyip gösterdim oldu demişlerdi. Kalçam da geniş benim😁
balkiz12 Yeppudaa ben 94 le girdim doğuma l beden aldım oldu gayette normal olduğu için dikişlerden yukarı çok çekemedm zaten 2 paket falan kullandım
Naz_01 Yeppudaa xl aldım ben boyutuna bakmak için bir tane çıkardım içinden çok büyük değil .70kiloyum tam olacak gibi