Anne3 Hanımlar eşim vardiyalı çalıştığı için bir hafta eve gece 1 de geliyor uyuyasıya saat 3 oluyor ikimiz içinde . Karnı ac oluyor bazen hazırlıyorum ama bende akşam yemeğini 8 9 da yememe rağmen inanılmaz acıktım bu hafta ya . Birde şeker çıkmıştı bende tüm hamur işi falan hayatımdan çıkarmıştım ama gel görünki bu hafta beslenmem çok kötüydü böyle ceviz süt yoğurt falan şeyler önermeyin lütfen çünkü onlar aç olduğum için miğdemi bulandırıyor ve bani insan açlıktan kusar ya öyle çıkartacakmış gibi hissediyorum leblebi falan kesmiyor ya şimdi ben netten şekersiz granolalar buldum onlardan almyı düşünüyorum sizce nasıl olur veya neler tüketebikirim acaba :(
ikizkusannesi Anne3 ben de aynı durumdayım ve her gece 3 gibi uyanıyorum ki çok açım artık diyet ekmek ve laktozsuz(şekersiz) yoğurt yada laktozsuz peynir tüketiyorum.Yine diyet ekmek ve salatalık tüketebilirsin ama o saatte şekeri yükseltecek şeyler tüketme canım zaten akşam yemeğini geç yiyormuşsun
Leylaalin Anne3 tost yiyebilirsin tam buğday ekmeği ile peynir salatalık domates yoğurt pilav yiyebilirsin porsiyon ölçüsü ile Tam buğday çubuklar oluyor 2 3 tane ondan zeytin peynir salatalık domates o şekilde hafif geçirmeye çalışa bilirsin saat 1 de fazla acıkacağını sanmıyorum yemekten sonra saat 9 10 arası bi Ara öğün eklemen lazım meyve süt kuruyemiş yoğurt tarzın da ki o seni tutsun o saate fazla acıkma acıkırsan bile hafif şeylerle doyman için
bircivcivannesi Anne3 yine dediğiniz gibi leblebi ve kuru üzüm, diyet galetalar olabilir, ben aciktigimda yoğurdun üstüne salatalık dilimleyip yiyorum bastırıp bastirmadigini anlayana kadar da hemen uyumaya çalışıyorum 🙈
Anne3 ikizkusannesi ekmeği çavdarlı yiyorum bir sorun olmaz mı şeker konusunda :( veya kilo alımı falan
ikizkusannesi Anne3 valla bende şeker çıktığından beri çok az kilo aldım böyle beslenmeyle senin de Alman imkansız aman boşversene kiloyu sen ve bebek sağlıklı olun.Çavdarlı ye ama onu da çok abartma bence her öğünde bir dilim yiyorum en fazla
Anne3 Leylaalin evet ceviz süt var onu atlıyordum bazen ben atlamayacağım artık .. :( o çubukları biliyorum eğer çok acıkırsam onlardan peynir domatesle geçiştireceğim inşallah düzene koyarıö eskisi gibi
Anne3 lentil evet beyaz leblebi denedim ama o an o kadar aç alıyorum ki 2 tabak leblebi yesemde faydası olmuyor
Anne3 Kuzum öyle hatta ben 4 kilo verdim 82 bucuktum 78 oldum aslında kilo almaktanda korkuyorum çünkü sağlıklı beslenmediğim zaman gerçekten iyi beslenmiyorum :(