__emo__ Nslihan bende kanama falan yok ama ne bebek ne de kalp atışı var çok detaylı baktı bugün ama yok yani Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
sumeyye_81 __emo__ canim zaten bos gebelikse muhakkak kanama olur azda olsa bence kurtaj yaptirma hemen
SedanuKocabey __emo__ neden tam iki ayı doldurmasını beklemiyosun? Bekle 8 hafta olsun kürtaj falan olma 🌹
Yenibirannee __emo__ ben 7+5 haftalikken gordum bebegi ve kalp atisini bence 8. Haftaya kadar bekleyin derim burda cok okudum oyle geç goren hersey gönlünüzce olsun insallah saglikli hayirli sekilde ilerler gebeliginiz
Egemence __emo__ bende 6 haftda gtmştm kese vardı kalp atışı bebek yoktu ama doktor hatta 1 ay sonra gel dedi bana ama yinede gdeceğm bnde
Zeyneptuba __emo__ aynı şekilde yaşadım bunu ama bir hafta daha bekle derim . Bebim ki boş gebelikte tam 8 haftalıkken düşük yaptım
Egemence __emo__ adet kanaması gibi kanamam oldu az önce ağrım falan da yok düşükmü bilmyrm sabah doktora gidicem
Moonlight1 Ben de 6+2 de gittim bebek göründü ama kalp atışı sesini açtı doktor duyulmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi ben de bekliyorum günler geçmek bilmiyor içim huzursuz beklemek çok zor
Egemence __emo__ gittim evet kalp atışını duydum gördükte çok şükür biraz rahatladm ama progestan verdi doktor düşük tehlikesine karşı devam ederse gel dedi
Oznurakts __emo__ Benimde altıda sadece kese vardı bir hafta geriden geliyor demişti 8-9 gibi gittim o zaman kalp atışını dinledik. Bence sende geç git biraz
__emo__ Oznurakts bilmiyorum ya umudumu kaybediyorum doktor da hiç iç açıcı konuşmadı alanında da çok iyi biri Ankara da sayılı doktorlardan hayırlısı inşallah 🙏