Ferideozdenn papatyaanneee bizim 21 hafta bitiyor 2 gun sonra buraya yazmadan önce ilk defa gördüm cok duygulandim 🥲
papatyaanneee Ferideozdenn Yaaa evet ilk çok heyecanlı çok duygusal oluyor 😊 Bundan sonra hareketleri artacak o kadar çok şey göreceksiniz ki şaşıracaksın hergün yeni bir sürpriz 😊😊
Fatmakara97 Ferideozdenn kaç haftadasınız valla benim iç karnım çok dar heralde 9.haftaya kadar normal gazdan göbek vardı geçti gitti 10. Haftadan itibaren karnım büyümeye başladı eşim ailem komşularım bile farketti normal göbeğim çıkınca bi topak gibi önde olurdu bu yayılmış bi şekilde enine baya genişledi yani
Hiraumut Ferideozdenn biz 17+2 olduk ama daha hiç hissetmedim. Dokturum dedi bir iki haftaya kadar hissedersin.
Ferideozdenn Hiraumut ben 16. Haftada hissettim ilk kıpırdamasını ama kisiden kisiye degisebiliyormus 🤗
Ferideozdenn Fatmakara97 21+5 olsuk 22 haftaya gircez benimde oyle oldu cabuk buyudu suan haftasina gore buyuk goren 8 aylik sanıyor😂
Burcuydz Ferideozdenn nasıl bısey oluyor nasıl anlıyoruz kı ya 18 olcaz arada böyle pıt pıt gıbı bıseyler hıssedıyorum ama emın olamıyorum